Beste Bingo 5 Loterij in 2024

Bingo 5 is een populair tijdverdrijf onder Japanse gokkers. In tegenstelling tot de beste online loterijen in andere landen, is het hier echter niet erg populair omdat het een van de vormen van gokken was die tot voor kort verboden waren. Maar over het algemeen wint de populariteit van online loterijspellen snel aan bekendheid, waarbij Bingo 5 centraal staat.

Wat is Bingo 5? Bingo 5 is in wezen een loterij met acht getallen. Hoewel de naam suggereert dat het "5" is, betekent dit niet noodzakelijk dat spelers een set van vijf nummers mogen kiezen. In plaats daarvan heeft elk ticket negen vierkanten met een reeks van vijf nummers in volgorde. Gokkers moeten een nummer kiezen uit elk vierkant, behalve het nummer in het midden gemarkeerd met "Free"

Isabella Garcia
ExpertIsabella GarciaExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

Waar tickets kopen voor Bingo 5

Met de groeiende belangstelling voor het spel is het niet verwonderlijk dat gokkers zich ook zorgen maken over de opties voor het kopen van kaartjes. Zoals de meeste online loterijen van tegenwoordig, biedt Bingo twee belangrijke opties voor het kopen van kaartjes: online en loterijbalies.

Loterij-tellers zijn om te beginnen synoniem met Bingo 5-spel. Gokkers mogen alleen een loterijbalie op het vasteland bezoeken en een ticket of markeringsblad kopen.

Door af te stappen van conventionele kaartaankopen, is het nu mogelijk voor spelers om te kopen online loten van de officiële loterijwebsite. Voor online aankopen moeten spelers zich registreren bij de officiële website en hun persoonlijke en betalingsgegevens verstrekken.

Geschiedenis van Bingo 5

Hoewel Japan bekend staat om veel dingen, technologie, oude culturen en gerechten, is er niet veel over hun loterij spellen. Achter de schermen spelen de Japanners echter al eeuwenlang loterijspellen.

In het verleden werden loterijen gerund door religieuze instellingen, en winnaars kregen amuletten die rijkdom en geluk vertegenwoordigden. Fast-forward, hedendaagse loterijspelers krijgen een breed scala aan prijzen. Hier is een korte geschiedenis van de Bingo 5(JP) loterij.

Bingo 5 is een relatief nieuw spel onder de Japanners. Deze wekelijkse loterij die elke woensdag haar loterijen houdt, werd uitgebracht op 3 april 2017. Deze loterij wordt beheerd door de Mizuho Financial Group, die ook de officiële loterijresultaten weergeeft.

Met betrekking tot de eerdere winnaars van het spel en de gewonnen bedragen, bieden de organisatoren of Mizuho echter geen officiële gegevens op hun website, mizuhobank.co.jp.

Wat de gameplay van Bingo 5 betreft, zijn er in de loop der jaren geen noemenswaardige veranderingen geweest - kies een enkel nummer in de acht vakjes van elk spel en wacht op de trekking. Terwijl spelers in het verleden kaartjes moesten kopen in fysieke winkels, krijgen moderne spelers de flexibiliteit en het gemak van online spelen.

Is Bingo 5 legaal om te spelen?

De wettigheid van Bingo 5 is meestal een veelvoorkomend probleem onder gokkers. Deze bezorgdheid komt vaak voort uit het feit dat de meeste vormen van gokken in Japan al jaren verboden zijn. Als resultaat, sportweddenschappen en loterijen waren in het verleden in wezen de belangrijkste beschikbare opties voor gokkers.

Bingo 5, in zijn basisvorm, is gecategoriseerd als een loterij. Als zodanig valt Bingo 5 vierkant in de lijst van wettelijk toegestane vormen van gokken. Japanse spelers hoeven zich dus geen zorgen te maken bij het spelen van dit spel. Bovendien onderstreept het feit dat het geassocieerd is met de Mizuho Financial Group de legaliteit ervan.

Hoe bingo te spelen 5

Bingo 5 spelen zou gemakkelijk moeten zijn, zelfs voor beginnende spelers. Het spelen van het spel kan echter soms verwarrend zijn. Om te begrijpen hoe deze 'gemakkelijk te spelen' loterij te spelen, moeten spelers weten hoe het spel werkt.

Bingo 5 maakt gebruik van negen vierkanten, acht met nummers en één vrijgelaten. De negen vierkanten bevinden zich in drie rijen en drie kolommen en vormen een groter vierkant dat de kleinere genummerde vierkanten omhult.

Het centrale vierkant is niet genummerd (GRATIS), terwijl de andere vierkanten vijf opeenvolgende nummers in volgorde bevatten. Als zodanig droomt elke houder van een online loterij om nummers te kiezen die zoveel mogelijk lijnen vormen.

Bingo 5 Methode/ Regels

Van de negen vierkanten is het doel van een speler om correcte voorspellingen te doen, uitgedrukt in lijnen. Het spel heeft in totaal 8 lijnen, drie verticale, drie horizontale en twee diagonalen. Als het aanmeldingsnummer van een speler overeenkomt met dat van de loterij, inclusief de gratis doos in het midden, winnen ze de eerste prijs. Dat gezegd hebbende, hier is een overzicht van enkele mogelijke winscenario's:

 • Acht gelijke lijnen om in aanmerking te komen voor de eerste prijs (jackpot)
 • Zes overeenkomende lijnen kwalificeren zich Tweede prijsklasse
 • Vijf lijnen gematcht om zich te kwalificeren voor de derde prijsklasse
 • Vier lijnen kwamen overeen met vierde prijsklasse
 • Drie horizontaal gematchte lijnen kwalificeren zich voor de vijfde prijsklasse
 • Twee lijnen gematcht om in aanmerking te komen voor de zesde prijsklasse
 • Eén regel gematcht om in aanmerking te komen voor de zevende prijsklasse

Wat zijn de kansen om Bingo 5 te winnen?

Elke speler die Bingo 5 wil spelen, zal ongetwijfeld geïnteresseerd zijn in de winkansen. De meeste spelers worden aangetrokken door loterijen met indrukwekkende kansen, maar dit heeft op geen enkele manier invloed op hun winkansen. Het winnen van de Bingo 5 is vooral een kwestie van geluk.

spelers in dienst verschillende strategieën om de weegschaal in hun voordeel te laten kantelen. Sommigen kiezen misschien voor de vaak gekozen nummers, terwijl anderen kiezen voor de Quick Pick (QP) -functie. Hoe dan ook, het gebruik van de snelle keuze of handmatig verandert de kansen niet. Dat gezegd hebbende, hier is de kans om Bingo 5 loterijprijzen te winnen:

 • Eerste prijs (8 regels) – 1/390,625
 • Tweede prijs (6 regels) – 1/24.414
 • Derde prijs (5 regels) - 1/8.138
 • Vierde prijs (4 regels) – 1/2,035
 • Vijfde prijs (3 regels) -1/313
 • Zesde prijs (2 regels) – 1/59
 • Zevende prijs – (1 regel) 1/7

Hoewel de kansen in wezen constant zijn, varieert het prijzengeld voor de respectieve niveaus vaak afhankelijk van het aantal winnaars. Zo zouden minder winnaars het gewonnen bedrag naar boven kunnen zien bijstellen, terwijl meer winnaars de winst verlagen.

Uitbetalingsopties als je bingo wint 5

De uitbetalingsopties die beschikbaar zijn voor elke wedder die een Bingo 5-ticket heeft, zijn onder meer:

 • Eerste prijs – 5.556.200 JPY
 • Tweede prijs – 300.000 JPY
 • Derde prijs – 45.000 JPY
 • Vierde prijs – 18.200 JPY
 • Vijfde prijs – 2.500 JPY
 • Zesde prijs – 700 JPY
 • Zevende prijs – 200 JPY

Wat uitbetalingen betreft, vertrouwt Bingo 5 op de lijnen en niet op de geraden of gekozen getallen. Een juiste keuze linksboven, midden links en rechtsonder komt bijvoorbeeld niet in aanmerking voor een overwinning omdat deze keuzes geen lijn vormen.

Tips en trucs om bingo te spelen 5

Het winnen van de Bingo 5-loterij kan een lange kans zijn, maar dat betekent niet dat spelers als machteloos worden beschouwd als ze de weegschaal in hun voordeel laten kantelen.

Loterijspelers zijn ongetwijfeld niet immuun voor loterijtips die niet werken. Welnu, aangezien er geen bekende manier is waarop een speler de getrokken nummers in de wekelijkse Bingo 5-trekking nauwkeurig kan voorspellen, moeten spelers op zijn minst realistisch blijven bij het nastreven van de hoofdprijs.

Dat gezegd hebbende, hier zijn enkele tips voor online loterijspelers die hun winkansen kunnen vergroten:

 • Kies willekeurig nummers en voorkom dat je in de verleiding komt om met een "slim" patroon te komen
 • Gebruik de snelkeuzefunctie terwijl u uw online loterijticket online vult
 • Kies vaak de "zelden gekozen" nummers, niet om de kansen te vergroten, maar om een volledige uitbetaling te krijgen

Wat betreft het toepassen van trucs en het "voorlopen" zijn, zijn er nog steeds geen trucs bekend om Bingo 5 online te spelen. In tegenstelling tot de beste online loterijen en nummerspellen, zijn er echter gevallen waarin een eenvoudige gok van twee cijfers een lijn zal opleveren, wat uiteindelijk hun kansen verbetert. En dus is de bekendste truc om vaak en verantwoord te spelen.

About the author
Isabella Garcia
Isabella GarciaAreas of Expertise:
Loterij
About

Isabella Garcia, liefkozend 'Lucky Lotti' bij LottoRanker, combineert haar Zuid-Amerikaanse flair met diepgaande expertise in wereldwijde loterijen. Vanaf de zonovergoten stranden van Rio decodeert Isabella de fijne kneepjes van loterijen, waardoor spelers de beste tips en trucs krijgen.

Send email
More posts by Isabella Garcia