Nieuws

October 27, 2023

IGT verlengt huidige partnerschap met de Kentucky Lottery tot 2036

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Het moederbedrijf van IGT, International Game Technology Global Solutions Corporation, heeft twee contracten verlengd met de Kentucky Lottery. Dankzij de overeenkomst zal de loterijexploitant tot 2036 updates blijven ontvangen van IGT Global Solutions Corporation.

IGT verlengt huidige partnerschap met de Kentucky Lottery tot 2036

Volgens de overeenkomst zal IGT het Aurora-platform leveren, dat de Kentucky Lottery zal gebruiken op haar 3.400 winkellocaties verspreid over de hele wereld Verenigde Staten. Het bedrijf zal ook een geüpgraded iLottery-systeem met cloudintegratie inzetten.

Tijdens een interview zei Mary R. Harville, CEO van de Kentucky Lottery Corporation:

"De Kentucky Lottery werkt al sinds de start van de activiteiten samen met IGT en we zijn, in samenwerking met IGT, blijven zoeken naar manieren om ons aanbod de afgelopen ruim dertig jaar te moderniseren. Onze loterijoplossingen verbeteren met IGT's retail- en iLottery-systemen en handige zelfbedieningsterminals zullen ons meer mogelijkheden bieden om onze omzet op verantwoorde wijze te laten groeien en extra geld terug te geven voor studiebeurzen en beurzen voor studenten uit Kentucky."

Voor het gemoderniseerde iLottery-platform is de leverancier van loterij spellen zal cloudintegratiediensten uitrollen naast de Aurora retailhardware. Het platform wordt binnenkort geïnstalleerd in de gereguleerde loterijexploitant. Deze update zal het systeem op verschillende manieren verbeteren, waaronder de beveiliging, schaalbaarheid en de snelheid waarmee nieuwe functies kunnen worden geïmplementeerd. Bovendien maakt het een snellere en eenvoudigere integratie van data en inzichten mogelijk. Het iLottery-systeem van IGT omvat robuuste, verantwoorde goktools.

Jay Gendron, Chief Operating Officer van IGT voor Global Lottery, zei: 

"De Kentucky Lottery heeft altijd een voortrekkersrol gespeeld op het gebied van loterij-innovatie, en IGT is verheugd deze moderniseringsinspanningen te kunnen blijven ondersteunen. IGT's toekomstgerichte mentaliteit en productportfolio van de volgende generatie zijn van cruciaal belang in de zich ontwikkelende loterijruimte van vandaag. we zullen voortbouwen op onze langdurige samenwerking met de Kentucky Lottery en onze geavanceerde technologie inzetten om de spelerservaring verder te verbeteren."

Volgens de nieuwe overeenkomst zal IGT meer dan 4.000 Retailer Pro-terminals en 850 GameTouch(TM) 28-loterijautomaten leveren aan Kentucky Lottery-handelaren.

SVP van Global iLottery bij IGT Srini Nedunuri merkte op:

"In 2016 werd de Kentucky Lottery een van de eerste Amerikaanse klanten van IGT die een iLottery-programma lanceerde. Sindsdien heeft IGT samengewerkt met de Kentucky Lottery om het aantal online trekkingsspellen dat beschikbaar is voor spelers te verdrievoudigen, en om een ​​uitgebreid portfolio aan meeslepende instant games. IGT's cloudgebaseerde iLottery-platform zal de Lottery meer flexibiliteit, betere analyses en een volledig pakket geavanceerde functies voor spelerbeheer en verantwoorde speltools bieden. "

Deze aankondiging maakt deel uit van de langetermijndoelstelling van het bedrijf om zijn positie in de Verenigde Staten te versterken. Onlangs verlengde de softwareontwikkelaar zijn contract met California Lottery voor een nieuw contract 7 jaar. IGT ondertekende ook een Contractverlenging van 10 jaar met Pan Malaysian Pools om de bestaande systeemtechnologie te upgraden.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

Symptomen kunnen ons dagelijks leven beïnvloeden, maar behandeling is mogelijk!
2024-05-20

Symptomen kunnen ons dagelijks leven beïnvloeden, maar behandeling is mogelijk!

Nieuws