Volledige lijst met 10 Trustly loterijsites 2024

Trustly is een van de beste online betaalmethoden waarmee gebruikers zonder bankkaart of mobiele app voor diensten kunnen betalen. Het werd in 2008 in Stockholm opgericht door het Zweedse fintech-bedrijf Trustly Group. Aanvankelijk heette het InstantBank. Tegenwoordig werkt het bedrijf samen met meer dan 6.300 financiële instellingen en heeft het een klantenbestand van ongeveer 525 miljoen. Het open banking-systeem vergemakkelijkt de overdracht met andere online verkopers zoals PayPal, eToro, AliPay, eBay, Dell, GoFundMe en Wise. Trustly wordt veel gebruikt in Europa, Noord-Amerika en het Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS).

Volledige lijst met 10 Trustly loterijsites 2024
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
Fact CheckerSamuel OseiFact Checker

Hoe een storting te doen met Trustly

Trustly bereikte in 2019 1 miljard consumenten en breidde haar diensten in 2020 uit naar Canada en Australië. Het mechanisme van Trustly gebeurt in realtime en onmiddellijk. Dankzij het gebruiksgemak op mobiele apparaten is Trustly perfect voor transacties met gamingwebsites en online loterijen. Grensoverschrijdende betalingen zijn ook mogelijk bij het spelen op een buitenlandse lotto-site.

Klanten hoeven geen account bij Trustly te registreren om het te gebruiken bij een online loterijsite of een andere handelaar. Zolang het een van de stortingsmethoden is, kunnen gokkers geld overmaken zonder de online loterijsite. Op sommige platforms kan het worden weergegeven als InstantBank, maar de service is hetzelfde. Voordat lottospelers Trustly gebruiken, moeten ze bevestigen of hun bank met Trustly werkt.

Alle grote banken in Zweden, Finland, Denemarken en Spanje ondersteunen Trustly-transacties. Het geld komt rechtstreeks van de bankrekening zodra deze is gekoppeld aan Trustly. Het moet dus niet worden verward met een online bankrekening. De service biedt extra zekerheid bij een directe bankoverschrijving.

Het is goed om bij de online loterij na te vragen of er kosten van toepassing zijn bij het gebruik van deze transactiemethode. Trustly brengt niets in rekening voor het doen van online betalingen. Een andere factor om te overwegen is de minimale stortingslimiet. Zodra alles duidelijk is, moeten lottospelers deze stappen volgen om een Trustly-storting te voltooien.

 1. Kies een lottospel en klik op spelen
 2. Open het stortingsvenster op de kassier-/betalingspagina
 3. Vul het te storten bedrag in
 4. Kies Trustly als de bankaanbieder
 5. Er verschijnt een nieuw afrekenvenster
 6. Log in op de online bankrekening
 7. Bevestig het bedrag dat van de bankrekening moet worden afgeschreven

Na de bevestiging komt het geld meteen op de lotto-site. Een voordeel van Trustly is het minimaliseren van online fraude. Zowel de gokkers als de lotto-aanbieder genieten van een optimale beveiliging.

Hoe een opname te doen met Trustly

Loterij-uitbetalingen kunnen niet eenvoudiger zijn met Trustly. Het proces is net zo eenvoudig als storten, zolang de klant zijn KYC op de lotto-site heeft voltooid. Dit zijn de fundamentele stappen om geld uit te laten betalen met Trustly.

 1. Ga naar het kassiergedeelte en klik op opnames/uitbetalingen
 2. Het op te nemen bedrag invoeren
 3. Klikken op Trustly (het zal de automatische keuze zijn als het werd gebruikt bij het storten)
 4. Een bankaanbieder kiezen
 5. Er verschijnt een nieuwe pagina
 6. Inloggen met de bankgegevens
 7. De transactie bevestigen en wachten op goedkeuring van de online loterijaanbieder

Loterij-uitbetalingen die via Trustly worden aangevraagd, worden binnen één tot twee werkdagen verwerkt. Af en toe kan het langer duren voordat het geld op de bankrekening van de speler staat, omdat veel financiële instellingen een bewaarperiode hebben die helpt bij het beteugelen van online fraude. Voordat spelers kunnen uitbetalen, moeten ze aan alle inzetvereisten voldoen.

Wanneer het tijd is om een prijs te claimen op een online loterijsite, moet de winnaar de juiste naam gebruiken. Sommige lotto-sites vereisen een wettelijke identificatie of dezelfde naam op het lotto-ticket. Gerenommeerde sites zorgen ervoor dat de winst wordt uitbetaald aan de rechtmatige eigenaren. Het is vermeldenswaard dat de winnende loten geldig zijn voor een bepaalde periode, dus het is van cruciaal belang om de algemene voorwaarden van de loterijsite online te lezen.

Veiligheid en beveiliging bij Trustly

Het Trustly-systeem wordt ondersteund door dezelfde hoogwaardige beveiligingsnormen voor gegevensverwerking als de banken. Hun verificatietechnieken zijn ontworpen om veelvoorkomende cyberbeveiligingsproblemen te verminderen. Bovendien wordt Trustly gereguleerd door de financiële toezichthoudende autoriteit van Zweden; dus kunnen klanten hun service vertrouwen voor veilige transacties.

Bij het inloggen met bankgegevens biedt Trustly een Secure Socket Layer (SSL) om de verbinding met de browser te beveiligen. Het is gemakkelijker om te zien of de SSL-codering actief is, omdat deze op het webadres wordt weergegeven als HTTPS.

Veel gokkers maken zich zorgen over frauderisico's bij het spelen van online lotto. Maar met Trustly hebben dergelijke bedreigingen niets op spelers. Aangezien het systeem de bankgegevens niet opslaat, heeft geen enkele hacker toegang tot de gevoelige gegevens van de speler. Trustly vereist dat de klant een gebruikersnaam, wachtwoord en beveiligingstoken opgeeft die via sms worden verzonden.

Deze inloggegevens zijn alleen bekend bij de accounteigenaar, dus het is moeilijk voor een hacker om ze te raden. Naast 3-D Secure (3DS) en robuuste codering, kunnen lottofans veilig online spelen.

3D Secure houdt een authenticatie in twee stappen in bij elke betaling op de lotto-site. De 3D is een acroniem voor drie domeinen: de bank, de online handelaar en het 3DS-platform. Betalingen kunnen niet worden verwerkt zonder toestemming van de rekeninghouder. Daarom moeten klanten een pincode invoeren om hun overboeking te bevestigen.

Betrouwbare opties voor klantenondersteuning

Trustly doet er alles aan om klanten de beste ondersteuning te bieden om hen tevreden te houden. Dit is een essentieel aspect van online betaalmethoden. Iedereen die een probleem heeft met het verwerken van betalingen kan op twee manieren contact opnemen met Trustly:

 • Telefoon
 • Contactformulier op de pagina 'Contact'

De telefoonlijnen van Trustly werken tussen 9 en 12 uur CET. Er is een unieke lijn voor klanten uit verschillende landen, zoals het VK en Zweden. Voor hulp bij transacties noteer je best de gegevens op het contactformulier. Ze zullen om informatie vragen zoals volledige naam, e-mailadres, referentie-ID, onderwerp en de exacte zoekopdracht.

Bij vragen over een specifieke transactie is het noodzakelijk om een betalingsbewijs in jpeg, pdf of png mee te sturen. Dergelijke details helpen om oplossingen op maat te krijgen van de vertegenwoordigers van de klantenservice.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries