Volledige lijst met 10 Payz loterijsites 2024

Payz, een van de meest algemeen erkende betaalmethoden voor e-wallets, kan door loterijspelers worden gebruikt om hun rekeningen te financieren. Het is een flexibele betaalmethode die 54 valuta ondersteunt en beschikbaar is in meer dan 200 landen wereldwijd. Payz ondersteunt de aankoop van loten in landen waar online gokken is toegestaan.

Het is een geregistreerd handelsmerk van PSI-Pay Ltd en heeft een lange geschiedenis in de online betalingssector sinds 2000. Payz bracht eerder een kaart uit met de naam ecoCard, die onlangs werd vervangen door Payz Mastercard. Hoewel de kaart nog steeds in gebruik is, hebben nieuwe Payz-gebruikers EcoCard niet langer nodig om loten online te kopen.

Volledige lijst met 10 Payz loterijsites 2024
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
Fact CheckerSamuel OseiFact Checker

Hoe u een storting kunt doen met Payz bij online loterijen

Omdat het wordt bestuurd door de Britse Financial Conduct Authority en een partner van Mastercard, heeft het een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van verantwoordelijkheid. Met de ecoVirtualcard-betaalmethode kan de gebruiker dat doen betalingen wereldwijd verzenden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u door de autoriteiten in de gaten wordt gehouden.

Klanten kunnen ook toegang krijgen tot hun rekeningen via de Payz-app, waarmee ze hun mobiele digitale portemonnee kunnen beheren. Van stortingen tot geldoverdrachten, de mobiele Payz-app heeft alle functionaliteit van de desktopversie. De meeste online loterijsites accepteren directe Payz-betalingen, maar bij sommige is het ook mogelijk dat de klant zijn ecokaart aan een creditcard moet koppelen.

Payz is een perfecte betalingsoptie om het rekeningsaldo van een online loterijsite waar deze vorm van gokken legaal is. Het financieren van de rekening zou een snelle, vereenvoudigde procedure moeten zijn.

Om via Payz geld op de lottorekening te storten, volgen gokkers een reeks stappen. Allereerst moet de klant zich aanmelden voor een Payz-loterijplatform. Vervolgens hebben ze toegang tot hun account door in te loggen en vervolgens naar het gedeelte "kassier" te gaan. Onder de gepresenteerde stortingsmethoden moet de gebruiker Payz selecteren als de gewenste betalingsoptie.

Zodra de betalingsoptie is ingesteld, moet de gokker nu het gewenste stortingsbedrag en de Payz-gegevens invullen. Enkele van de vereiste persoonlijke gegevens zijn het telefoonnummer, het adres en het land waar u woont. Na verificatie kan de gebruiker op de knop "bevestigen" klikken om het geld te verzenden. Het saldo van hun loterijrekening wordt onmiddellijk bijgewerkt zodra de transactie is voltooid.

Hoe Payz werkt

Een Payz MasterCard maakt rechtstreeks verbinding met het betreffende ecoAccount. Op die manier heeft de gebruiker direct geld beschikbaar voor het spelen van de online loterij. Hoewel de digitale portemonnee van de ecoCard kan worden gefinancierd via een bankoverschrijving, is het niet nodig om deze aan een bankrekening te koppelen.

De dagelijkse stortingslimiet is afhankelijk van het niveau van de klant. Nieuwe gebruikers die zojuist een Payz-account hebben geopend, worden op het klassieke niveau geplaatst en groeien langzaam over naar het zilveren niveau. De maximale dagelijkse stortingslimiet voor het Payz-account is 200 EUR op het klassieke niveau en 3.000 EUR op het Silver-niveau.

Kan de gebruiker storten via een mobiele telefoon?

Ja. Het is mogelijk om te storten via de Payz-app die dezelfde mogelijkheden heeft als de desktopversie. De applicatie wordt ondersteund door zowel Android- als iOS-versies. Bovendien kan de gebruiker de website ook via een mobiele telefoon bezoeken wanneer hij een storting moet doen.

Hoe u een opname kunt maken met Payz

Lottofans genieten ervan om hun loterijuitbetalingen op te nemen na een succesvolle weddenschap. Ze kunnen via Payz geld van hun rekening opnemen zodra ze aan de opnamevereisten voldoen. Ze moeten zich er echter van bewust zijn dat het opnameproces, afhankelijk van de aanbieder van de online loterij, kan verschillen. Sommige sites betalen geld uit aan de belangrijkste ecoAccount, terwijl andere aan Payz betalen MasterCard.

Om dit te doen, logt de speler eerst in op zijn loterijaccount. In een vervolgkeuzemenu selecteren ze Payz als betaalmethode. Ten slotte moeten ze het vereiste bedrag invoeren en vervolgens doorgaan met bevestigen. Er is een kleine vergoeding verbonden aan Payz-uitbetalingen, hoewel deze verwaarloosbaar is, en kan variëren van loterijsite tot loterijsite.

Wat is de dagelijkse opnamelimiet?

De maximale dagelijkse opname op zilverniveau is 750 EUR, terwijl het hoogste bedrag dat men in één transactie kan opnemen 250 EUR is. Voor het goud-, platina- en VIP-niveau loopt de dagelijkse opnamelimiet op tot 1.500 EUR en een enkele transactie kan tot 500 EUR bedragen. Het hoogste aantal geldopnames dat een klant dagelijks kan doen, is 10 keer voor alle rekeningstatussen.

Wat zijn de verwerkingstijden?

Het opnameproces verloopt doorgaans snel, waarbij sommige loterijsites minder dan een dag in beslag nemen, terwijl andere tot drie dagen kunnen duren.

Kan iemand geld opnemen via de mobiele telefoon?

Ja. Geld opnemen met een mobiele telefoon is mogelijk dankzij het gemak van de Payz-app. Klanten kunnen ook de Payz-website bezoeken om hun geld naar andere bankrekeningen over te maken.

Veiligheid en beveiliging bij Payz

De huidige lottospelers worden blootgesteld aan kwaadwillige daden van fraudeurs of oplichters die op internet actief zijn. De veiligheidsfactor moet een rol gaan spelen, vooral als het om onlineloterijtransacties gaat. Om te voorkomen dat ze in de val lopen, moeten lottoliefhebbers controleren of de betaalmethode van hun voorkeur is goedgekeurd door de Financial Conduct Authority van het Verenigd Koninkrijk.

Geldoverdrachten met Payz zijn zeer veilig en dekken alle beveiligingslekken die fraudeurs kunnen compromitteren. De focus van het bedrijf ligt op het waarborgen van de vertrouwelijkheid en veiligheid van de gevoelige informatie van hun klanten. Hun servers voeren elke transactie uit volgens de overeenkomsten met de Financial Conduct Authority om fraude en witwasactiviteiten te dwarsbomen.

Payz maakt gebruik van 3D Secure (3DS) in ecokaarten, wat transparantie en veiligheid mogelijk maakt bij het overmaken van geld van en naar online verkopers en andere accounts. Extra bescherming wordt geboden door tweestapsverificatie om ervoor te zorgen dat alleen de geautoriseerde eigenaar toegang heeft tot het account.

Bij tweestapsverificatie ontvangt een klant een sms of code op zijn telefoonnummer en voert hij het wachtwoord in om zijn identiteit te verifiëren. Een dergelijke procedure is een must telkens wanneer gebruikers toegang krijgen tot hun accounts. De klant ontvangt een unieke code van Google Authenticator of deze wordt rechtstreeks naar de telefoon verzonden.

Payz-klantenondersteuningsopties voor loterijen

Klanten hebben een aantal manieren om snel contact op te nemen met Payz-ondersteuning als ze problemen ondervinden. De startpagina van Payz heeft een contactformulier, een livechatfunctie en een e-mailadres. Klanten worden aangemoedigd om hun account-ID op te geven als ze geholpen willen worden via e-mail of contactformulier.

Bij gebruik van deze twee kanalen wordt binnen 1-2 dagen een reactie verwacht. De livechatfunctie van Payz is de eenvoudigste en snelste manier om in contact te komen met online agenten. Een ondersteuningsmedewerker is doorgaans binnen enkele minuten bereikbaar via livechat en is 24/7 bereikbaar.

De FAQ-pagina is beschikbaar voor hulp aan gebruikers die gestrand zijn en snel antwoord willen krijgen op algemene vragen. Klanten wordt geadviseerd om de livechatfunctie of e-mail te gebruiken als ze problemen ondervinden bij het inloggen op hun accounts of als ze zich zorgen maken over de accountbeveiliging.

Als de Payz MasterCard verloren of gestolen is, is het raadzaam om het probleem via de virtuele Payz-account af te handelen. Dit doet u door in het linkermenu "ecoCard" te kiezen en op "Card annuleren" te klikken. De contactgegevens van Payz zijn als volgt:

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries