7 beste manieren om uw lotnummers te kiezen

Bij het spelen van de loterij draait alles om geluk, maar dat betekent niet dat u geen systeem of methode kunt hebben om uw nummers te selecteren. Sommige mensen vertrouwen op wiskundige patronen, terwijl anderen misschien gewoon willekeurige getallen kiezen of datums gebruiken die speciaal voor hen zijn. Er is geen gegarandeerde manier om de winnende nummers te voorspellen, maar het hebben van een strategie kan het spel leuker maken.
Ontdek verschillende benaderingen om de aanpak te vinden die bij u past. Een deel van de opwinding zit immers in het anticiperen, en met een beetje geluk aan jouw zijde win je misschien wel de jackpot!

7 beste manieren om uw lotnummers te kiezen

1. Zoek naar patronen in eerdere keuzes

Zoeken naar patronen in eerdere loterijtrekkingen is een populaire methode om uw nummers te kiezen. Dit betekent dat je oude resultaten bestudeert om te zien welke cijfers het meest naar voren komen. Ook al hebben alle getallen een gelijke kans om getrokken te worden, sommige lijken vaker voor te komen. Deze methode kan veel tijd in beslag nemen, maar veel mensen denken dat het hen helpt betere kansen te krijgen.
Het is belangrijk om te begrijpen dat elk getal in theorie dezelfde kans heeft om getrokken te worden. Er is geen wiskundig bewijs dat suggereert dat bepaalde getallen 'gelukkiger' zijn dan andere. Maar hun herhaalde optredens kunnen niet over het hoofd worden gezien. Sommige mensen gebruiken spreadsheets om deze cijfers bij te houden, wat enige tijd kan duren, maar u misschien meer vertrouwen geeft in uw keuze.
Omdat het een veelgebruikte tactiek is, bestaat de kans dat als je wint, je je prijs deelt met andere gelijkgestemde spelers

2. Gebruik maken van het Deltasysteem

Het Deltasysteem is een unieke methode om lotnummers te kiezen op basis van hoe dicht de nummers bij elkaar liggen. Hier is een vereenvoudigde uitsplitsing:

  1. Begin met een laag getal tussen 1 en 5. Voorbeeld: 1.
  2. Kies twee getallen tussen 1 en 8. Voorbeeld: 3 en 5.
  3. Kies een getal in de buurt van 8, zoals 7 of 9. Voorbeeld: 9.
  4. Selecteer twee cijfers tussen 8 en 15. Voorbeeld: 11 en 13.
  5. Schrijf deze getallen in de juiste volgorde: 1-3-5-9-11-13.

Nu, voor uw lotnummers:

  1. Begin met uw eerste nummer: 1.
  2. Voeg het eerste en tweede getal toe om het volgende te krijgen: 1 + 3 = 4.
  3. Ga door met dit optelproces: 4 + 5 = 9, 9 + 9 = 18, enzovoort.
  4. Je uiteindelijke reeks (voor dit voorbeeld) is: 1-4-9-18-29-42.

Dit zijn uw Delta-loterijnummers om mee te spelen. Pas indien nodig aan op basis van het maximale aantal van uw game.

3. Geluksgetallen kiezen

Veel mensen gebruiken graag persoonlijke of "geluksnummers" bij het spelen van de loterij. Deze kunnen afkomstig zijn van speciale datums zoals verjaardagen of jubilea, of zelfs gewoon cijfers waar u zich goed bij voelt. U kunt bijvoorbeeld getallen kiezen op basis van uw verjaardag of de verjaardagen van uw gezin. Sommige mensen gebruiken ook hun leeftijd, hun thuisadres of zelfs hun telefoonnummer om lotnummers te kiezen. Als u een specifiek nummer heeft waarvan u denkt dat het geluk voor u heeft, kunt u dat ook gebruiken.

Omdat er maar 12 maanden en maximaal 31 dagen in een maand zitten, kiezen veel mensen uiteindelijk voor getallen van 1 tot en met 31. Deze strategie werkt niet goed voor spellen als Powerball en Mega Millions, waarbij je uit een groter bereik moet kiezen. van getallen, zoals 1 tot 69 of 1 tot 70. Maar voor kleinere spellen zoals New Jersey Pick-3 (waar getallen oplopen tot 9) kan het nuttig zijn.

Houd er rekening mee dat de loterij willekeurig is, dus er is geen garantie dat uw speciale nummers zullen vallen. Maar velen vinden het leuk en spannend om nummers te spelen die een persoonlijke betekenis hebben. Als je in geluk gelooft, kan het gebruik van je speciale nummers je hoopvoller en enthousiaster maken over het spel. Wie weet maken jouw geluksgetallen je ooit tot een grote winnaar!

Image

4. Kies getallen boven de 31

Waarom het kiezen van hogere cijfers kan helpen? Dit is de reden: omdat veel mensen vanwege verjaardagen vaak getallen onder de 31 kiezen, zijn de hogere getallen doorgaans minder populair. Dus als het door u gekozen getal hoger is en het wint, hoeft u de prijs mogelijk niet met zoveel anderen te delen.
Zie het als volgt: stel je voor dat je een prijs van $ 10 miljoen wint en dat 10 mensen dezelfde winnende nummers hebben. Jullie krijgen ieder $1 miljoen. Maar als slechts twee mensen dezelfde nummers hebben, zou je elk $ 5 miljoen kunnen krijgen. Dus hoewel dit idee uw winkansen niet vergroot, kan het wel het bedrag dat u wint vergroten, vooral als minder mensen dezelfde getallen hebben als u. Vergeet niet dat het geen zekere manier is om te winnen, maar er zit wel enige logica in.

5. Willekeurige getallen gebruiken

Je kunt lotnummers ook op een eenvoudige manier selecteren: door ze willekeurig te kiezen en te hopen op geluk. Je zou gewoon kunnen gaan met wat je intuïtie suggereert. Of u kunt internet gebruiken om u te helpen. Google, Siri en andere online assistenten kunnen willekeurig cijfers voor u genereren. Je vraagt ​​ze een getal te kiezen tussen 1 en het hoogste getal in het spel.

Omdat loterijen volledig willekeurig zijn, is het logisch dat uw nummerkeuze ook willekeurig is. Bedenk gewoon een getal, schrijf het op en je hebt een keuze!

Er zijn veel andere manieren om willekeurig getallen te kiezen – je kunt heel creatief worden. Je kunt zelfs een pen op sommige cijfers laten vallen en degene gebruiken waarop hij terechtkomt. Er zijn veel opties, maar de sleutel is om het juiste aantal keuzes te hebben.

Eigenlijk is dit een van onze beste methoden voor het kiezen van getallen. Het is snel en neemt de stress weg die gepaard gaat met het zelf uitzoeken van de cijfers.

6. Probeer numerologie

Een andere methode om getallen te kiezen is via numerologie, waarbij getallen aan persoonlijke betekenissen worden gekoppeld. Als u openstaat voor dit concept, kan het u helpen unieke en potentieel geluksgetallen te vinden.

Numerologie houdt in dat je wiskunde gebruikt om significante getallen te vinden op basis van zaken als je geboortedatum of de letters in je naam. Het levenspadnummer telt bijvoorbeeld de cijfers van uw geboortedatum op en kan een speciaal nummer zijn om mee te spelen.

Zo kun je het berekenen:

Laten we een voorbeeld nemen. Stel je voor dat je Alex bent, geboren op 25 augustus 1991.

Schrijf uw geboortedatum in cijfers: 25/8/1991.

Tel elk cijfer op: 8 + 2 + 5 + 1 + 9 + 9 + 1 = 35.

Je levenspadnummer is dus 35. Dit getal kan wat geluk met zich meebrengen, vooral gezien de strategie om getallen boven de 31 te kiezen, waar we het eerder over hadden.

Met hetzelfde voorbeeld kun je ook de som van je levenspadnummer spelen, namelijk 8.
3 + 5 = 8.

Fans van numerologie kijken ook naar de letters in namen om betekenisvolle cijfers te vinden. Voor Alex hebben de letters in de naam overeenkomstige cijfers die interessant kunnen zijn voor loterijkeuzes.

Als dit nieuw voor je is, biedt numerologie een manier om unieke getallen te vinden op basis van je leven. Het is alsof u een vleugje betekenis toevoegt aan uw nummerkeuzes. Onthoud: hoewel het interessant is, is winnen niet gegarandeerd. Het gaat meer om het toevoegen van plezier en opwinding aan uw loterijervaring.

7. Laat de machine uw nummers kiezen

Wil je een gemakkelijke manier? Laat de loterijmachine voor u beslissen. Het kiest willekeurig getallen, wat de stress wegneemt en tijd bespaart. Dit is geweldig als je lui bent of niet te veel wilt nadenken.

Veel loterijen bieden deze optie aan. Kies het gewoon en de automaat geeft u een kaartje met het juiste aantal keuzes.

Sommigen zeggen dat het laten kiezen van de machine uw winstkansen verlaagt. Maar hier is de waarheid: of u nu eeuwenlang getallen kiest of de machine het laat doen, uw kansen om te winnen blijven hetzelfde.

Image

Hoewel er geen geheime sleutel is om een ​​overwinning te garanderen, bieden deze benaderingen creatieve manieren om cijfers te kiezen. Misschien ontdekt u dat een combinatie van strategieën het beste voor u werkt. Houd er bij het experimenteren met verschillende methoden rekening mee dat loterijvoorspellingen en -strategieën allemaal deel uitmaken van de spanning. Houd uw spel verantwoord en geniet van het vooruitzicht op de trekking. Of u nu selecteert op basis van intuïtie, patronen of gewoon uw hart volgt, elk gekozen getal voegt opwinding toe aan uw loterijreis. Dus ga je gang en verken deze verschillende benaderingen voor het kiezen van je nummers, en moge de door jou gekozen combinatie je naar een winnend ticket leiden!

Dromen over het winnen van de loterij gaat vaak gepaard met visioenen van jachten, landhuizen en eindeloze vakanties. Maar ook de belastingman wacht in de coulissen om zijn deel op te eisen. Dit artikel heeft tot doel de belastingverplichtingen die verband houden met loterijwinsten in verschillende landen, zoals de Verenigde Staten, China, Japan, Spanje en het Verenigd Koninkrijk, te demystificeren. We zullen uiteenzetten welk percentage van uw winst u kunt verwachten af ​​te staan, en voorbeelden geven om de zaken glashelder te maken.

Toon meer