Beste 4D Lotto Loterij in 2024

Een van de meest populaire loterijspellen in Maleisië is de 4D Lotto, een acroniem voor vier cijfers. Een speler kiest vier cijfers tussen 0 en 9999. Drieëntwintig nummers worden gekozen in de tekening. Spelers kunnen er op verschillende manieren voor kiezen om 4D te spelen. Deze opties omvatten de standaardinvoer, i-Perm en de 4D-rol. Na het voltooien van de trekking kunnen spelers de officiële 4D-sites controleren om de winnende nummers te bevestigen of contact opnemen met de ticketagent.

Winnaars moeten prijzen claimen binnen 181 dagen vanaf de trekkingsdatum van de loterij. Hier zijn de stappen voor het claimen van winsten.

Isabella Garcia
ExpertIsabella GarciaExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

Hoe speel je 4D Lotto

Standaard invoer

Bij standaardinvoer kan een speler een bepaald nummer kiezen, zoals 2356, en beslissen om KLEIN of GROOT in te zetten. Als hij GROOT inzet, kan de koper naast de speciale prijs ook de derde, tweede of eerste prijs winnen. Als een speler SMALL inzet, kan hij alleen de derde, tweede of eerste prijs winnen.

Het kost 1 Ringgit (RM) om het kaartje in Maleisië te kopen. 4D's SMALL-weddenschappen bieden betere kansen om grote sommen geld te winnen dan de BIG-weddenschap. Een speler kan echter een betere kans maken om andere beloningen en troostprijzen te winnen.

4D-rol

Met 4D Roll kan een speler R vervangen door een cijfer van een winnend nummer. De letter R staat voor cijfers variërend van 0 tot 9. Als een speler bijvoorbeeld R vervangt door het bovenstaande getal, wordt 2356 R356, waardoor de kaartkoper 10 ingangen krijgt van 0356 tot 9356. De speler kan ervoor kiezen om de R op de plaats te plaatsen. van elk cijfer van het nummer, zoals 2R56 of 235R. Aangezien het spelen van de Roll-varianten 10 inzendingen vertegenwoordigt, zijn de kosten 10 RM.

Verzekeringspermutatie

Het kopen van de Verzekeringspermutatie geeft de kaarthouder een aantal variaties. De inzending van de speler bevat variaties op zijn of haar 4D-nummer. Het 2356-nummer kan bijvoorbeeld 24 variaties of permutaties hebben, zoals 2536, 2653 of 5326. Met i-Perm kiest een speler hoeveel permutaties hij wil kopen, waaronder 24, 12, 6 of 4.

De kosten variëren afhankelijk van het aantal gekozen permutaties. Een speler kan nummers voor elk type invoer handmatig of met de Quick Pick selecteren, wat: laat de computer willekeurig nummers kiezen voor de speler. Geen van beide methoden garandeert een overwinning.

Speciale trekking

In Maleisië en andere landen, 4D Lotto is een populair spel, dat een groot aantal deelnemers trekt. Hoewel de opbrengst van speciale 4D-trekkingen de afgelopen jaren is gedaald, kopen spelers nog steeds tickets. In 2019 verzamelde het Maleisische ministerie van Financiën meer dan RM 113 miljoen. In 2020 was dat cijfer gedaald tot bijna 73 miljoen RM. Toch blijft het 4D-spel populair.

Zelfs midden in de pandemie kopen sommige spelers 4D-tickets voor speciale trekkingen, al is het niet zoveel als in 2019. In september 2021 rapporteert het ministerie van Financiën slechts 38 miljoen RM aan inkomsten uit speciale 4D-trekkingen.

Apps om u te helpen bij het spelen van 4D Lotto

De Mayago-app en vergelijkbare software bieden spelers een manier om 4D-loterijtrends te analyseren. Beschikbaar in verschillende talen, zoals Duits, Japans, Engels en Chinees, gebruikers kunnen wisselen tussen talen, afhankelijk van de loterijspel naar keuze.

Bovendien ondersteunen de apps 4-cijferige en 3-cijferige loterijspellen, waardoor gebruikers eenvoudig spelresultaten kunnen bijwerken, nummeraanbevelingen kunnen ontvangen en trends en patronen in opeenvolgende trekkingen kunnen markeren.

Gebruikers van de loterij-app kunnen elk mogelijk nummer verkennen, inclusief exacte overeenkomsten en permutaties. Door de getallen van historische trekkingen nauwkeurig te bekijken, kan de speler even, oneven, hoge en lage combinaties begrijpen. Deze informatie is van onschatbare waarde voor het maken van een weloverwogen keuze van het ticketnummer, wat waardevolle inzichten oplevert voor analyse.

Loterij-apps ook functionele ondersteuning bieden bij het exporteren van statistieken en het genereren van nummeraanbevelingen op basis van statistische analyse. Voor de speler is een loterij-app een gewaardeerde partner bij het genereren van waarschijnlijke getallen, het analyseren van historische loterijgegevens en het volgen van eerdere trekkingen.

Kansen 4D Lotto

GROTE kansen

BIG winnen is gemakkelijker, omdat de BIG 4D de beste kansen biedt, zelfs als de prijzen kleiner zijn. Met 23 nummers en 5 afzonderlijke winnende niveaus. Drie lotnummers winnen in de eerste drie categorieën. De 20 resterende nummers worden gesplitst, waardoor 10 winnende nummers overblijven voor de speciale beloningscategorie en de resterende 10 voor de troostbeloningscategorie. De volgende vertegenwoordigen prijzen die aan GROTE spelers worden toegekend.

  • 1e prijs - RM 2.500
  • 2e prijs - RM 1.000
  • 3e prijs - RM 500.
  • Speciale beloning - RM 180
  • Troostbeloning - RM 60

KLEINE voorspelling

4D SMALL-winsten zijn hoger dan de BIG-prijzen. Er zijn echter minder winnaars en minder kansen om te winnen. Van de 23 getrokken nummers zijn er slechts drie prijzen beschikbaar voor spelers. Winsten worden verdeeld volgens het volgende schema in Maleisië.

  • 1e prijs - RM 3.500
  • 2e prijs - RM 2.000
  • 3e prijs – RM 1.000

4D Lotto-prijzen claimen

Winnaars moeten samen met het ticket een paspoort of identiteitsbewijs overleggen. In Maleisië, kan een speler die minder dan 60.000 RM wint, geld inzamelen bij 4D-winkels. Bij winsten van meer dan RM 60.000, maar minder dan 2.000.000, kunnen spelers het prijzengeld ophalen bij het regionale kantoor van 4D.

Voor winsten van meer dan 2.000.000 RM moeten spelers de prijs opeisen bij het administratieve hoofdkantoor van 4D. Voor Magnum 4D moeten winnaars naar Kuala Lumpur reizen. Afspraken zijn vereist om het prijzengeld officieel in te zamelen.

In Maleisië houden loterijfunctionarissen op zondag, zaterdag en woensdag 4D-tekeningen. Op sommige dagen worden speciale tekeningen gehouden, meestal op dinsdag. Een exploitant moet toestemming hebben van het Ministerie om een speciale trekking te houden. Spelers kunnen over deze speciale trekkingen horen tijdens evenementen zoals verjaardagen van heersers of Chinees Nieuwjaar.

Ticketagenten informeren spelers ongeveer 7 dagen voor de trekkingsdatum over een speciale trekking. Loterij-exploitanten zijn geautoriseerd door de overheid. Spelers kunnen kiezen tussen geautoriseerde bedrijven, zoals ToTo 4D, Magnum 4D, STC of Sabah. Om grote bedragen te winnen, moeten spelers bedragen boven RM 2.000.001 rechtstreeks van het hoofdkantoor van het betreffende bedrijf claimen.

About the author
Isabella Garcia
Isabella Garcia
About

Isabella Garcia, liefkozend 'Lucky Lotti' bij LottoRanker, combineert haar Zuid-Amerikaanse flair met diepgaande expertise in wereldwijde loterijen. Vanaf de zonovergoten stranden van Rio decodeert Isabella de fijne kneepjes van loterijen, waardoor spelers de beste tips en trucs krijgen.

Send email
More posts by Isabella Garcia