Beste French Lotto Loterij in 2022

De Franse overheid beheert deze loterij, die in de jaren 70 werd opgericht. Sinds 2018 is de helft ervan echter openbaar gemaakt om de concurrentie te vergroten. Topprijswinnaars (matching 5+1 numbers) krijgen gegarandeerd minimaal twee miljoen euro. Als er geen winnaars zijn, wordt het bedrag verhoogd met één miljoen euro, wat resulteert in een jackpot die kan worden opgebouwd voor maximaal 34 trekkingen. Als er na deze 34 trekkingen geen opvolger is, wordt het verzamelde geld verdeeld over de lagere categorieën die bij de volgende trekking worden vermeld.

Het is mogelijk om online een lot te kopen. Franse Lotto-tickets kosten 2,20 euro per lijn en spelers kunnen tickets persoonlijk kopen via een geautoriseerde winkel of online. Jackpots voor de Franse Lotto beginnen bij twee miljoen euro.

Beste French Lotto Loterij in 2022
Waar kaartjes kopen voor de Franse Lotto?
Waar kaartjes kopen voor de Franse Lotto?

Waar kaartjes kopen voor de Franse Lotto?

Als er geen winnaar is voor Match 5 plus Chance Number, rolt de prijs door naar de volgende trekking, met een groei van één miljoen euro. Deze prijzen kunnen maximaal 34 opeenvolgende trekkingen omhoog gaan. Als er daarna nog steeds geen prijswinnaar is, rolt de jackpotprijs naar beneden en wordt deze verdeeld onder de deelnemers in het volgende winnende beloningsniveau.

Het is mogelijk om online een lot te kopen. Franse Lotto-tickets kosten 2,20 euro per lijn en spelers kunnen tickets persoonlijk kopen via een geautoriseerde winkel of online. Jackpots voor de Franse Lotto beginnen bij twee miljoen euro. Als er geen winnaar is voor Match 5 plus Chance Number, rolt de prijs door naar de volgende trekking, met een groei van één miljoen euro.

Deze prijzen kunnen maximaal 34 opeenvolgende trekkingen omhoog gaan. Als er daarna nog steeds geen prijswinnaar is, rolt de jackpotprijs naar beneden en wordt deze verdeeld onder de deelnemers in het volgende winnende beloningsniveau.

Naast de jackpot zijn er nog acht winnende combinaties bij deze online loterij. Hiermee verdienen spelers beloningen door het Kansgetal te selecteren dat overeenkomt. De meeste prijzen zijn pari-mutuel, wat betekent dat ze fluctueren van trekking tot trekking, afhankelijk van het aantal verkochte tickets en winnaars. Er wordt echter een vaste prijs van € 2,20 gegeven voor het slaan van het kansnummer met een van de hoofdballen.

Waar kaartjes kopen voor de Franse Lotto?
Geschiedenis van de Franse Lotto

Geschiedenis van de Franse Lotto

De Franse Nationale Loterij, gewoonlijk aangeduid als Loto, begon haar activiteiten in 1976. Franse Lotto-trekkingen vinden elke zaterdag, maandag en woensdag plaats. Individuen moeten vijf cijfers kiezen, variërend van één tot 49 en een kansgetal tussen één en 10. De kaarthouder die overeenkomt met alle vijf nummers plus het kansgetal, wint de prijs.

Geschiedenis van de Franse Lotto
Is de Franse Lotto legaal?

Is de Franse Lotto legaal?

De Franse loterij is legaal. Met zijn geschiedenis is het niet meer dan logisch dat gokken legaal is in Frankrijk, zowel online als op het vasteland. Enkele van de oudste gokbedrijven zijn te vinden op Frans land, en ze hebben tot nu toe uitstekend werk verricht door de industrie in leven te houden.

De gokwetten hebben in de loop van de tijd enkele wijzigingen ondergaan. Gokautomaten waren al een tijdje verboden voordat ze in 1988 opnieuw werden ingevoerd. Het heeft lang geduurd voordat het land internetgokken toestond, maar in 2010 gebeurde het eindelijk. Franse gokkers hebben met dat in gedachten een breed scala aan gokopties.

In Frankrijk was de wettelijke leeftijd voor kansspelen 21 tot 1987, toen deze werd teruggebracht tot 18 jaar. Mensen die strafrechtelijk zijn gestraft en door een rechter zijn uitgesloten van gokfaciliteiten, mensen van wie het gedrag de kansspelactiviteiten kan verstoren en mensen die vrijwillig op de lijst zelf behoren tot degenen die niet mogen deelnemen aan gokactiviteiten. De laatste groep heeft drie jaar de tijd om zich van de verbodslijst te schrappen.

Is de Franse Lotto legaal?
Hoe Franse Lotto te spelen

Hoe Franse Lotto te spelen

Individuen zijn niet beperkt tot slechts vijf cijfers en het bonusnummer; men kan meer kiezen. Elk extra nummer wordt apart in rekening gebracht, maar het invoeren van meerdere nummers in een enkele trekking verhoogt de winkansen van een persoon. Een systeemweddenschap is een naam voor dit type weddenschap.

Extra nummers worden automatisch gemaakt als onderdeel van deze functie om alle mogelijke combinaties te maken. In de Franse loterij moeten individuen zes nummers (5 + 1) kiezen. Wanneer spelers een Systeem 7-inzet plaatsen, genereert het Lottoland-systeem alle denkbare zescijferige combinaties op basis van de zeven nummers die individuen kiezen.

De meest voorkomende fout die door loterijspelers wordt gemaakt, is dat ze zich uitsluitend richten op de grote prijs op de eerste rij. Het is ook een van de duurste. Daarom moeten spelers zich er eerst en vooral van bewust zijn dat hoe groter de primaire beloning, hoe groter de kans dat iemand deze wint. Ten tweede, hoe groter de hoofdprijs, hoe groter de buzz en hoe meer tickets er worden verkocht. Dus zelfs als spelers de kansen verslaan en de hoofdprijs winnen, zijn er veel meer kansen om deze te delen.

Hoe Franse Lotto te spelen
Wat zijn de kansen om de Franse Lotto te winnen?

Wat zijn de kansen om de Franse Lotto te winnen?

Gelukzoekers kiezen eerst vijf nummers uit de grote pool van één tot 49 en een geluksgetal uit een aparte pool van één tot 10 om te spelen. Om te winnen, moet iedereen alle vijf de nummers matchen, inclusief de bonusbal. Spelers moeten overeenkomen met de vijf hoofdcijfers, inclusief het geluksgetal, om de jackpot te winnen. De kans op het winnen van een prijs is redelijk hoog omdat de Franse Lotto acht verschillende prijsklassen kent, variërend van het raken van alleen het geluksgetal tot het matchen van alle vijf de nummers.

De kans om de Franse Lotto te winnen is redelijk voor een loterij met een hoge uitbetaling. De kans van 19 miljoen op één lijkt misschien overdreven, maar in vergelijking met andere online loten is de Franse Lotto meer dan redelijk. Bovendien zijn er talloze kansen om lagere beloningen te winnen door simpelweg een of twee nummers te matchen.

Wanneer de prijsbeloning wordt verdeeld over de jackpot en de prijsniveaus worden ingesteld, wordt het percentage berekend dat aan elke beloningscategorie is toegewezen. Voor een extra € 0,80 per lijn kunnen spelers deelnemen aan een tweede Lotto-trekking. De tweede trekking is een aparte gebeurtenis wanneer vijf cijfers van één tot 49 worden gekozen; het Kansgetal is niet van toepassing bij deze trekking. Tickethouders nemen deel met dezelfde nummers die ze in het hoofdspel gebruikten, waarbij spelers beloningen ontvangen voor het selecteren van twee tot vijf cijfers.

Wat zijn de kansen om de Franse Lotto te winnen?
Uitbetalingsopties als spelers het spel winnen

Uitbetalingsopties als spelers het spel winnen

De jackpot en Match 2-prijzen zijn beide vaste bedragen. De andere twee beloningen zijn pari-mutuel, wat betekent dat hun waarde varieert van trekking tot trekking. De vaste prijzen worden eerst uitbetaald met geld uit de prijzenpot, daarna gaat 28 procent van het resterende geld naar Match 4-spelers en 72 procent naar Match 3-spelers.

De Franse Loto Loterij is een dochteronderneming van het klassieke spel met prijzengarantie. Er wordt een exclusieve code geproduceerd voor de verloting in elke lijn Lotto-nummers in het spel. 10 winnende codes worden willekeurig gekozen, elk met twintigduizend euro. Unieke loterijtrekkingen worden af en toe gedaan om meer winnaars te genereren. In 2017 gaf een kerstloterij honderd € 20.000 beloning.

Uitbetalingsopties als spelers het spel winnen
Tips en trucs om Franse Lotto te spelen

Tips en trucs om Franse Lotto te spelen

Hoewel de Franse Lotto een kansspel is, zijn er technieken om de kans op het winnen van geldprijzen te vergroten. In de originele Franse Loterij "Lotto" kunnen spelers ook de JackpotHunt-optie gebruiken om hun inzet automatisch te laten verlengen na elke trekking voor de volgende trekking totdat de jackpot van het eerste niveau is gewonnen. Spelers kunnen aanvullende voorwaarden aan hun weddenschap toevoegen om deel te nemen aan het spel, zoals een minimale jackpot of een latere trekkingsdatum.

De Franse Lotto wordt drie keer per week getrokken, op maandag, woensdag en zaterdag, voor 156 kansen om een miljoen euro per jaar te winnen. Spelers kunnen hun kansen op het winnen van geldbeloningen vergroten door op meerdere trekkingen in te zetten. Voor deze tip moeten individuen eraan denken om elke week de Franse Lotto te spelen. Dat is nooit een probleem aangezien de abonnementsoptie beschikbaar is.

Individuen kunnen de abonnementsfunctie gebruiken om een gokspel automatisch te laten verlengen of te laten lopen totdat ze ervoor kiezen om het te beëindigen. Dit betekent dat tot de sluitingstijd de inzet van een persoon is op elke trekking voor de loterij ticket online. Er zijn geen extra kosten en gokkers kunnen kiezen hoe vaak hun abonnement wordt gefactureerd.

Tips en trucs om Franse Lotto te spelen