Keno Results

Keno is een dagelijks spel met twee trekkingen die 's middags en 's avonds plaatsvinden, elke dag van de week. Het is alleen beschikbaar om te spelen als de speler zich in Frankrijk bevindt. Spelers kiezen tussen twee en 10 nummers van 70. Inzetbedragen variëren van €1 tot €10, en indien gewenst kan een vermenigvuldiger worden geselecteerd. Spelers kunnen hun loten kopen bij lottowinkels, op de officiële website of via een mobiele app.

Bij de trekking worden 20 ballen geselecteerd uit 70 nummers. Hoewel spelers op elk aantal getallen tussen twee en 10 kunnen wedden, zullen alleen 10/10 of 9/9 correcte cijfers de jackpots winnen. Deze jackpots kunnen als forfaitaire bedragen of als annuïteiten worden uitbetaald.

Prijzen moeten binnen 60 dagen na de trekking worden geclaimd. De loting is live te volgen op YouTube, of de uitslag is te bekijken op de officiële website, Francaise des Jeux.

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries