UK Lotto Results

De belangrijkste Britse loterijtrekking vindt plaats op woensdag- en zaterdagavond. Genummerde ballen worden uit een machine getrokken om de winnende nummers van die trekking te maken. Er worden zes hoofdnummers getrokken en één bonusbalnummer. De winnaar van de hoofdjackpot hoeft alleen de zes hoofdnummers te hebben. Als ze er vijf hebben, kunnen ze nog steeds een vrij hoge prijs winnen als ze het bonusbalnummer hebben gekozen in plaats van een van de hoofdtrekkingsnummers.

De beste plaats om de winnende nummers te controleren is op de website van de Nationale Loterij. Dit zal de resultaten binnen een paar uur na de trekking publiceren. De trekking werd vroeger uitgezonden op een van de belangrijkste tv-zenders en is nu nog te zien op tv, maar wordt nu uitgezonden op het eigen YouTube-kanaal van de Nationale Loterij. Spelers kunnen zich abonneren op het kanaal om meldingen over trekkingen te ontvangen.

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries