Mega Millions Resultaten

Mega Millions is een van Amerika's grootste en populairste loterijen. Het wordt aangeboden in 45 Amerikaanse staten en ook op de Amerikaanse Maagdeneilanden en District of Columbia. De loterij, beheerd door een consortium van 12 loterijen, adverteert met een minimale jackpot van $ 40 miljoen, die wordt uitbetaald in 30 jaarlijkse instrumenten die elk jaar met 5% groeien. Dit geldt niet als de contante optie is gekozen door de winnaar.

De trekking van de loterij vindt elke dinsdag en vrijdag om 23:00 uur Oostelijke tijd plaats, ook op feestdagen. Dit gebeurt in de studio's van WSB-TV in Atlanta, Georgia. De winnende nummers worden aangekondigd door gastheren Carol Blackmon, John Crow en Sabrina Cupit. Miljoenen loterijspelers en fans stemmen af om getuige te zijn van de aankondiging van Amerika's nieuwste miljonair. De jackpot stijgt tijdens elke trekking wanneer deze niet wordt gewonnen.

Mega Millions stond voorheen bekend als The Big Game. Het werd in 1996 omgedoopt tot The Big Game Mega Millions voordat het eerste deel voor zijn huidige naam werd weggelaten.

Mega Millions

2022-09-23

05
50
53
58
64
22
4