EuroMillones Results

EuroMillions is een multinationale loterij die in Europa wordt gespeeld. Met burgers uit negen Europese landen die deelnemen, groeit de jackpot behoorlijk groot van de minimale gegarandeerde pot, € 17 miljoen tot € 240 miljoen. De Spaanse EuroMillones-loterij is belangrijk omdat het een miljonair is en elk jaar meer winnaars oplevert. winsten worden vaak verdeeld over meerdere winnaars.

Spaanse spelers kijken uit naar de aanvullende trekking El Millón, die een extra prijs van € 1 miljoen biedt. Iedereen die een EuroMillones-lot in Spanje koopt, maakt automatisch kans op El Millón. Winnaars matchen met succes de gegenereerde code op het ticket met de winnende code.

Spelers kunnen de resultaten bekijken op de officiële EuroMillions-website. Een eenvoudig te gebruiken online tool voor het controleren van ticketresultaten is beschikbaar voor inwoners van het VK. Spelers kunnen de ticketchecker gebruiken om winnende ticketcombinaties voor historische trekkingen te bekijken. Inkomsten uit de populaire spelfondsen, de commissie van de winkelier, goede doelen, overheidsplicht en operationele kosten voor loterijen.