Nieuws

April 7, 2024

Winnende Powerball-nummers voor trekking van 6 april: heeft iemand een jackpot van $ 1,30 miljard gewonnen?

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Belangrijkste leerpunten

  • De Powerball-jackpot is gestegen naar naar schatting $1,30 miljard voor de volgende trekking.
  • De winstkansen voor Powerball en Mega Millions zijn ongelooflijk klein, ongeveer 1 op 292 miljoen.
  • De winnende nummers voor de trekking van 6 april worden hier bijgewerkt zodra ze bekend zijn gemaakt.

De kansen om de Powerball en Mega Millions te winnen zijn NIET in jouw voordeel. De kansen om de jackpot te winnen in Mega Millions of Powerball zijn ongeveer 1 op 292 miljoen. Om dit in perspectief te plaatsen: hier zijn verschillende dingen die je waarschijnlijker zult bereiken dan het winnen van deze kolossale loterijprijzen.

Winnende Powerball-nummers voor trekking van 6 april: heeft iemand een jackpot van $ 1,30 miljard gewonnen?

De Powerball-jackpot voor de trekking van zaterdag is geëscaleerd naar een geschatte $1,30 miljard, nadat er bij de trekking van woensdag geen jackpotwinnaars waren. De trekking zou zaterdag net na 23.00 uur ET plaatsvinden, en we zullen de resultaten hier delen.

Mocht er bij de trekking van zaterdag een gelukkige winnaar zijn die voor de contante optie kiest, dan zou hij volgens loterijfunctionarissen $608,9 miljoen in zijn zak kunnen steken.

Winnende nummers voor de trekking van 6 april

Blijf kijken! De winnende nummers van zaterdag 6 april worden hier geplaatst zodra ze bekend zijn.

Winnende lotnummers worden u aangeboden door Jackpocket, de officiële digitale loterijkoerier van het USA TODAY-netwerk.

Heeft iemand vanavond de Powerball gewonnen?

Houd uw kaartjes bij de hand! We zullen deze sectie bijwerken met de winnaars zodra de Powerball de resultaten bekendmaakt. Om een ​​uitgebreide lijst met eerdere Powerball-winnaars te bekijken, kunt u de officiële website van de loterij bezoeken.

Hoe de Powerball te spelen

Om kans te maken op de prijs moet je naar een plaatselijke winkel, zoals een buurtwinkel, een benzinestation of een supermarkt, om een ​​Powerball-ticket van $ 2 te kopen. In bepaalde staten zijn tickets ook online verkrijgbaar.

Zo speel je: Kies in totaal zes nummers op je ticket. Je kiest vijf witte balnummers variërend van 1 tot 69 en één rood Powerball-nummer tussen 1 en 26.

Voor een extra dollar kun je de "Power Play" aan je ticket toevoegen, waarmee de niet-jackpotprijswinsten worden vermenigvuldigd met 2X, 3X, 4X, 5X of 10X.

Als alternatief kunt u kiezen voor een ‘Quick Pick’, waarbij de computer cijfers voor u genereert.

De tekeningen vinden plaats op maandag-, woensdag- en zaterdagavond. Als er geen jackpotwinnaar is, groeit de prijs met miljoenen.

Waar kunt u loten kopen?

U kunt kaartjes persoonlijk kopen op verschillende locaties, waaronder benzinestations, buurtwinkels en supermarkten. Sommige luchthaventerminals verkopen ook loten.

Online kaartaankopen zijn mogelijk via Jackpocket, de officiële digitale loterijkoerier van het USA TODAY Network, in geselecteerde Amerikaanse staten en territoria. Met Jackpocket kunt u uw spel en nummers selecteren, uw bestelling plaatsen, uw ticket bekijken en uw winsten innen, allemaal vanuit uw telefoon of computer.

Dus, heeft iemand die overweldigende jackpot van $ 1,30 miljard gewonnen? Houd je ogen open voor updates, en wie weet? De volgende reeks winnende getallen kan uw leven voor altijd veranderen.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

Powerball Jackpot stijgt naar $47 miljoen: wat u moet weten
2024-05-14

Powerball Jackpot stijgt naar $47 miljoen: wat u moet weten

Nieuws