Nieuws

May 2, 2024

Powerball-winnende cijfers voor 1 mei: jackpot stijgt naar $ 203 miljoen zonder winnaars

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Nadat de laatste Powerball-trekking op woensdag 1 mei spelers uit het hele land vol verwachting deed, is de jackpot gestegen naar een indrukwekkende $203 miljoen. Omdat er geen enkel ticket is dat overeenkomt met alle winnende nummers, is de inzet hoger dan ooit voor de trekking van aanstaande zaterdag.

Powerball-winnende cijfers voor 1 mei: jackpot stijgt naar $ 203 miljoen zonder winnaars

Voor de gelukkige winnaar die aanstaande zaterdag de jackpot zou kunnen winnen, zou het kiezen voor de optie met contante waarde betekenen dat hij weg zou lopen met een flink bedrag van ruim $ 92,7 miljoen, volgens de schattingen van de loterij.

De trekking die woensdag vlak na 23.00 uur ET plaatsvond, zorgde ervoor dat veel hoopvolle mensen hun loten controleerden op de winnende nummers. Dit is wat er gebeurde tijdens de Powerball-trekking van 1 mei.

  • Belangrijkste afhaalpunt één: De Powerball-jackpot is geëscaleerd naar naar schatting $203 miljoen, nadat er bij de laatste trekking geen winnaars naar voren kwamen.
  • Belangrijkste afhaalmogelijkheid twee: De winnende nummers waren 1, 11, 19, 21 en 68, met een rode Powerball van 15 en een Power Play van 2X.
  • Belangrijkste afhaalpunt drie: Ondanks de hoge verwachtingen waren er geen Match 5 + Power Play $2 miljoen winnaars of Match 5 $1 miljoen winnaars gemeld voor de trekking van woensdag.

Winnende nummers en hoe te spelen

De winnende combinatie voor de trekking was 1, 11, 19, 21 en 68, waarbij het rode Powerball-nummer 15 was en de vermenigvuldiger, of Power Play, 2X was. Deze trekking leverde geen winnaars op voor de grote jackpot, en er waren ook geen winnaars voor de prijzen op het tweede niveau, waaronder de categorieën Match 5 + Power Play $ 2 miljoen en de Match 5 $ 1 miljoen categorieën.

Voor degenen die hun geluk willen beproeven in de Powerball: kaartjes kosten $ 2. Spelers selecteren vijf witte ballen variërend van 1 tot 69 en één rode Powerball tussen 1 en 26. Het toevoegen van een Power Play aan je ticket voor nog eens $ 1 kan de winsten die geen jackpot zijn, aanzienlijk verhogen, door ze te vermenigvuldigen met 2X, 3X, 4X, 5X, of zelfs 10X.

De tekentijden zijn maandag-, woensdag- en zaterdagavond. Als er geen jackpotwinnaar wordt uitgeroepen, stijgt het prijzengeld, waardoor er miljoenen aan de pot worden toegevoegd.

Kaartjes zijn te koop bij buurtwinkels, benzinestations en supermarkten. In bepaalde staten kunnen kaartjes ook online worden gekocht via Jackpocket, de officiële digitale loterijkoerier van het USA TODAY Network.

Jackpocket en hoe u deze kunt gebruiken

Jackpocket fungeert als een digitale toegangspoort tot het kopen van loten vanuit het comfort van uw huis of onderweg, beschikbaar in staten als Arizona, Arkansas en vele andere. De app vergemakkelijkt de selectie van spellen en nummers, het plaatsen van bestellingen en zelfs het innen van winsten, allemaal via een smartphone of computer.

Omdat er bij de laatste trekking geen winnaars zijn, blijft de Powerball-jackpot groeien, waardoor hoopvolle spelers in het hele land een kans krijgen op levensveranderende rijkdom. Vergeet niet dat het spelen van de loterij leuk en verantwoord moet zijn. Veel succes aan alle deelnemers aan de volgende trekking!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

Powerball Jackpot stijgt naar $47 miljoen: wat u moet weten
2024-05-14

Powerball Jackpot stijgt naar $47 miljoen: wat u moet weten

Nieuws