Nieuws

August 4, 2023

Paysafe-studie beweert dat online bankieren iLotteries kan stimuleren

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Paysafe, een toonaangevend online bankbedrijf, heeft onthuld dat moderne loterijspelers overstappen van standaard betaalmethoden naar digitale betalingen. Dit onderzoek is uitgevoerd naar de pan-Europese loterijindustrie en de overeenkomstige trends in consumentengedrag.

Paysafe-studie beweert dat online bankieren iLotteries kan stimuleren

Het bedrijf zegt dat er nieuwe betaalmethoden worden gelanceerd in de e-commerce-industrie, en de iLottery-sector is daarop geen uitzondering. Om aan de vraag te voldoen, moeten loterijexploitanten alternatieve betalingsmogelijkheden aanbieden, zoals:

  • Cryptocurrencies zoals Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, USDT, etc.
  • Digitale portemonnees zoals PayPal, Skrill en Neteller
  • Mobiele portemonnees zoals Apple Pay, Google Pay en Samsung Pay

Volgens Paysafe, de betalingsmogelijkheden die moderne gamers gebruiken, veranderen snel. Het rapport beweert echter dat creditcards/betaalkaarten zoals Visa en Mastercard nog steeds de belangrijkste vormen van online betalingen zijn voor spelers die de online loterij willen spelen.

Paysafe heeft geadviseerd gereguleerde loterijexploitanten om te profiteren van de kansen die nieuwe betaalmethoden bieden door een "ononderbroken en moeiteloze" ervaring met online bankieren te bieden. Het aanbieden van verschillende betaalmethoden is een uitstekende manier voor operators om hun klantenbereik te vergroten. De groeiende populatie van Europeanen die geen of te weinig banken hebben, kan aanzienlijk profiteren van online geldoplossingen.

Volgens een Studie uit 2021 door de Wereldbank, is 3,6% van de EU-bevolking financieel uitgesloten. Hoewel dit een verbetering is ten opzichte van de 8,2% in 2017, komt dit neer op ten minste 13 miljoen inwoners zonder bankrekening.

Zoals verwacht, kunnen degenen die de voorkeur geven aan online contant geld, de beveiligingsvoordelen aantrekkelijk vinden. Paysafe, eigenaar van Paysafecard, wees erop dat mensen in de huidige ongebreidelde cyberaanvalomgeving blijven klagen over gestolen identiteiten op hun kredietkaarten en geleegde bankrekeningen. Dit maakt e-wallets en andere online betaalmethoden aantrekkelijker.

Paysafe toegevoegd:

"Het is ook belangrijk om te onthouden dat er voor sommigen nog steeds een stigma heerst rond het spelen van online loterijen en instant win-spellen, maar dit met contant geld biedt de anonimiteit waarnaar ze op zoek zijn, aangezien online contante betalingen niet op een bankafschrift verschijnen. Voor anderen , het stelt hen in staat om hun uitgaven online beter te beheersen, vooral als het gaat om loterijtrekkingen en spellen. Het is ook vermeldenswaard dat veel spelers nog steeds loten kopen in winkels met contant geld, dus het is belangrijk dat operators de kloof naar hun iLottery-aanbod overbruggen en laat deze spelers ook online tickets kopen met contant geld."

Het document wordt afgesloten met een beoordeling waarin vijf kritieke voordelen worden benadrukt voor Europese loterij-exploitanten om te overwegen bij het invoeren van online betalingsdiensten:

  • Bedrijven kunnen hun bereik uitbreiden naar cashspelers.
  • Lok retailklanten naar hun online platform en bied exclusief loterij spellen en producten.
  • Bied klanten snelle, eenvoudige en veilige betalingen.
  • Verminder het risico op terugboekingen en bescherm bestaande betaalmethoden tegen kannibalisatie.
About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

Symptomen kunnen ons dagelijks leven beïnvloeden, maar behandeling is mogelijk!
2024-05-20

Symptomen kunnen ons dagelijks leven beïnvloeden, maar behandeling is mogelijk!

Nieuws