Nieuws

April 18, 2024

Winnende Powerball-nummers voor trekking van 17 april met een jackpot van $ 78 miljoen op het spel

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

De spanning steeg enorm toen de Powerball-jackpot steeg naar maar liefst $78 miljoen voor de trekking van woensdag, na een reeks trekkingen zonder winnaar van de jackpot. De aantrekkingskracht van de forse jackpot doet loterijliefhebbers bruisen en dromen van wat er zou kunnen gebeuren als ze het winnende lot voor de trekking van 17 april in handen hadden.

Winnende Powerball-nummers voor trekking van 17 april met een jackpot van $ 78 miljoen op het spel

Gepland om 23.00 uur ET, zullen de winnende nummers bepalen of er een gelukkige winnaar is of dat de jackpot nog hoger zal stijgen. Voor degenen die kiezen voor de forfaitaire uitbetaling bedraagt ​​het nettobedrag een coole $36,5 miljoen na belastingen, waardoor het een levensveranderende gebeurtenis wordt.

  • De Powerball-jackpot bereikte een indrukwekkende $78 miljoen.
  • De winnende nummers voor de trekking van 17 april worden na de trekking bijgewerkt.
  • Jackpotwinsten kunnen kiezen voor een forfaitaire uitbetaling van $ 36,5 miljoen na belastingen.

Belangrijkste details

Terwijl we wachten op de onthulling, kun je als volgt meedoen aan de actie en kans maken op grote winsten met Powerball:

Om een ​​Powerball-ticket te bemachtigen, dat slechts $ 2 kost, is uw plaatselijke supermarkt, benzinestation of supermarkt de plek die u moet bezoeken. In bepaalde staten maakt het digitale tijdperk online ticketaankopen mogelijk, wat een extra laag gemak toevoegt.

Het kiezen van uw nummers is waar het plezier begint. Je kiest vijf witte ballen (variërend van 1 tot 69) en één rode Powerball (variërend van 1 tot 26). Als je geluk hebt maar het aan het lot wilt overlaten, kun je met de optie "Quick Pick" een computer je nummers laten selecteren.

Vergeet de Power Play-optie voor $ 1 extra niet, waardoor de winsten zonder jackpot 2x tot 10x hoger worden. De tekeningen vinden elke maandag-, woensdag- en zaterdagavond plaats. Als niemand de jackpot wint, groeit deze, waardoor de volgende trekking nog spannender wordt.

Hoe kaartjes kopen

Persoonlijke kaartjes kunnen op verschillende locaties worden gekocht, waaronder benzinestations, buurtwinkels en supermarkten. Sommige luchthavens bieden zelfs loten aan voor mensen die onderweg zijn.

Voor een digitale ervaring faciliteert Jackpocket, de officiële digitale loterijkoerier van het USA TODAY Network, online aankopen in verschillende Amerikaanse staten en territoria. Met deze app kunt u niet alleen uw nummers selecteren, maar ook uw bestelling plaatsen, uw ticket laten zien en u helpen uw winsten te innen, allemaal vanuit het comfort van uw telefoon of computer.

Laatste gedachten

Terwijl de Powerball-jackpot blijft stijgen, wordt de droom om in één klap miljonair te worden steeds verleidelijker. Of je nu een doorgewinterde loterijspeler bent of besluit om voor het eerst je hoed in de ring te gooien, deze tekening kan degene zijn die alles verandert. Blijf op de hoogte van de winnende nummers en kijk of het geluk u deze keer gunstig gezind is.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

Loterij Limbo: winnaars wachten op prijzen te midden van nieuwe nationale loterijregels
2024-04-30

Loterij Limbo: winnaars wachten op prijzen te midden van nieuwe nationale loterijregels

Nieuws