Volledige lijst met 10 American Express loterijsites 2024

De meeste gamers geven nu de voorkeur aan online loterij boven traditionele lotto, omdat het hen blootstelt aan een aanzienlijk aantal jackpots wereldwijd, zoals EuroMillions, US Powerball en MegaMillions. Gelukkig kunnen webgebaseerde loten worden gekocht met kaartservices zoals American Express. American Express, ook bekend als AmEx, is een succesvolle financiële organisatie die zich bezighoudt met creditcards, reischeques en betaalkaarten.

Het werd in 1850 in New York opgericht door John Warren Butterfield, William Fargo en Henry Wells. Het wordt algemeen gebruikt in de VS, maar is ook toegankelijk in meer dan 160 andere landen en gebieden. De AmEx-kaarten zijn geëvolueerd tot enkele van de meest gebruikte bankkaarten, goed voor ongeveer 24% van de creditcardactiviteiten in de VS.

Volledige lijst met 10 American Express loterijsites 2024
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
Fact CheckerSamuel OseiFact Checker

Hoe een storting te doen met American Express

American Express bank biedt aparte rekeningen voor kaarten en sparen. De twee kunnen worden gekoppeld, zodat de gebruiker geld van zijn spaarrekening kan gebruiken via de creditcardgegevens zonder elke keer in en uit te loggen. Geld storten met American Express op een online loterijsite is net zo eenvoudig als het gebruik van een creditcard.

Het proces is vergelijkbaar met het kopen van goederen en diensten van een eCommerce-site met: populaire betaalmethoden zoals MasterCard of Visa. Online loterijspelers die de voorkeur geven aan mobiele apparaten, ondervinden geen problemen. Hier is hoe het te doen.

 1. Log in op de online loterijsite met de geregistreerde gebruikersnaam en wachtwoord
 2. Ga naar Mijn account en klik op Kassier/Betalingen
 3. Open het tabblad Storting en selecteer American Express in de vervolgkeuzelijst met stortingsmethoden
 4. Voeg het AmEx-kaartnummer toe
 5. Geef het land op van waaruit de loterijsite opereert
 6. Voer het aanbetalingsbedrag in
 7. Volg de instructies op het scherm (2-factorverificatie en OTP-prompts)
 8. Bevestig de betaling en wacht een paar seconden

Zolang er voldoende geld op de AmEx-rekening staat, wordt de aanbetaling onmiddellijk overgemaakt naar de respectievelijke online lotto-rekening. Een gefinancierd lotto-account kan deelnemen aan loterij-jackpots met echt geld en andere spellen. Sommige loterijsites hebben relatief lage stortingslimieten, zoals $ 10. Creditcardhouders van American Express hebben geluk omdat het bedrijf geen maximale overdrachtslimiet voor de kaarten oplegt.

Online loterijspelers die graag veel loten kopen of grote weddenschappen plaatsen, kunnen hun rekeningen met elk bedrag laden. Bovendien is AmEx tegen loterijsites die transactiekosten in rekening brengen, dus alle stortingen van American Express zijn gratis.

Hoe een opname te doen met American Express

Net als bij stortingen zijn loterij-uitbetalingen met American Express eenvoudig. Lotto-spelers kunnen gemakkelijk en zonder problemen mobiel uitbetalen. Het opnameproces gaat als volgt:

 1. Bezoek de uitbetalingspagina op de online loterijsite
 2. Selecteer onder de beschikbare betaalmethoden American Express
 3. Voer de winst in om uit te laten betalen
 4. Aangezien AmEx al werd gebruikt voor het storten, is het niet nodig om de kaartgegevens in te vullen
 5. Controleer de overdracht en dien de details in voor goedkeuring door de loterijaanbieder

De overboeking is niet zo direct als het doen van een storting, maar is relatief sneller dan bij de meeste creditcardopnames. Zodra de lotto-site het verzoek heeft goedgekeurd, kan het ongeveer 72 uur duren voordat het geld de winnaar bereikt.

Afhankelijk van de gebruikte kaart brengt America Express de handelaar (in dit geval de loterijsite) 2,5% tot 3,5% van het transactiebedrag in rekening. Maar het bedrijf brengt geen kosten in rekening bij de klant (lottospeler). Als de speler opnamekosten betaalt, is dat een beslissing van de loterijsite en niet van AmEx.

Afhankelijk van de bank van de speler is AmEx mogelijk niet beschikbaar voor het opnemen van loterijwinsten. Het is absoluut noodzakelijk om de bank te raadplegen voordat u online geld uitgeeft op een loterijsite van American Express.

Voorbeelden van banken en kredietverenigingen die AmEx-kaarten aanbieden, zijn de American Express Bank, US Bank, Navy Federal, USAA, Wells Fargo, enz. AmEx-kaarten worden zelden uitgegeven door derden, aangezien American Express zowel een kaartnetwerk als een kaartuitgever is . Toch werkt het bedrijf samen met andere creditcardmaatschappijen, dus het is mogelijk om een AmEx-kaart te verkrijgen bij andere financiële instellingen.

Veiligheid en beveiliging bij American Express

American Express bestaat al bijna twee eeuwen en geniet een grote reputatie bij klanten, wat betekent dat het een betrouwbare service is. Online loterijtransacties met AmEx worden als een van de veiligste beschouwd.

Het bedrijf volgt strenge veiligheidsmaatregelen en eist dat al hun verkopers dit voorbeeld volgen. Het geld gaat nooit verloren tijdens de overdracht; daarom ondervinden gebruikers nauwelijks geldproblemen die van hun kaarten worden afgeschreven en de loterijsite niet bereiken.

De online loterij website lijkt misschien eng voor spelers die op hun hoede zijn voor de veiligheid van gegevens bij online interactie. Maar American Express heeft geïnvesteerd in eersteklas beveiliging om ervoor te zorgen dat eventuele dreigingen van derden worden gedwarsboomd voordat ze schade aanrichten. Hun consumentenbeschermingssysteem zorgt ervoor dat geldverliezen van meer dan $ 50 als gevolg van kaartdiefstal worden vergoed.

American Express gebruikt coderingstechnologie om online accounts te beveiligen die de persoonlijk identificeerbare gegevens van consumenten beveiligen. Automatische time-out is ingeschakeld op de gebruikersaccount als deze 10 minuten inactief is geweest.

Dit betekent dat geen onbevoegde gebruiker toegang heeft tot het account, zelfs niet als ze een openbare computer gebruiken of hun apparaat onbeheerd achterlaten. Voor eventuele wijzigingen in de inloggegevens, zoals het wachtwoord, stuurt AmEx een bevestigingsmail om ervoor te zorgen dat het verzoek afkomstig is van de geautoriseerde gebruiker.

Klantenondersteuningsopties van American Express

Bij American Express verwachten gebruikers antwoorden te vinden en aan hun verwachtingen te voldoen door:

 • Live chat
 • De zoekmachine van het Helpcentrum
 • Telefoon
 • Mail

Bij het chatten met een online agent moeten klanten inloggen met hun gebruikers-ID. Deze functie is meer geschikt voor dringende zaken. Als alternatief kunnen klanten de telefoonnummers gebruiken die op de Contact-pagina staan vermeld. Elke lijn is ontworpen voor specifieke diensten zoals kaarttoepassingen en betalingen. Sommige hotlines werken op specifieke tijden, terwijl andere 24/7 bereikbaar zijn.

Klanten die op zoek zijn naar gedetailleerde hulp en bereid zijn om een paar dagen te wachten, zijn vrij om e-mail te schrijven via een van de drie vermelde adressen. Het is vermeldenswaard dat AmEx-kaarten een telefoonnummer op hun rug hebben. Kaarthouders kunnen deze nummers op elk moment bellen.

Ten slotte biedt American Express een helpcentrum, het belangrijkste informatiecentrum voor het beantwoorden van veelgestelde vragen. Hier vinden klanten nuttige richtlijnen over kaartvervanging, kredietscore, betalingsgeschillen en het openen van een rekening.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries