Nieuws

February 14, 2024

Verken het Noordoosten met exclusieve aanbiedingen van de Nationale Loterij

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Invoering

Van 9 tot 17 maart hebben spelers van de Nationale Loterij toegang tot een reeks spannende aanbiedingen in het noordoosten van Engeland. Op vertoon van geldige online- of winkeltickets van de Nationale Loterij, krasloten of instant win-spellen kunnen spelers genieten van gratis toegang en kortingen bij verschillende attracties.

Verken het Noordoosten met exclusieve aanbiedingen van de Nationale Loterij

Verken het Noord-Oosten

Tijdens deze speciale promotie kunnen bezoekers de prachtige bezienswaardigheden van het noordoosten verkennen. Hoogtepunten zijn onder meer een bezoek aan de eerste door elektriciteit aangedreven vuurtoren van South Tyneside en de adembenemende 800 meter lange magnesiumkalkstenen kliffen bij Souter Lighthouse en The Leas.

Spannende aanbiedingen

Naast deze natuurlijke wonderen zijn er ook fantastische aanbiedingen beschikbaar in het Discovery Museum in Newcastle. Bezoekers kunnen gratis toegang krijgen tot het museum en de fascinerende geschiedenis van de regio ontdekken. Bovendien biedt RSPB Salthome gratis toegang, waardoor natuurliefhebbers de prachtige natuurreservaten kunnen verkennen.

Ga erop uit en ervaar iets nieuws

Darren Henley, Chief Executive van Arts Council England en voorzitter van het National Lottery Forum, moedigt spelers aan om te profiteren van deze goedkope en gratis dagjes uit. Hij gelooft dat spelers door iets nieuws te ervaren hun horizon kunnen verbreden en blijvende herinneringen kunnen creëren.

Plan uw bezoek

Voor meer informatie over de deelnemende locaties en hun aanbiedingen kunt u terecht op de website van de Nationale Loterij. Mis deze kans niet om het Noord-Oosten te verkennen en profiteer optimaal van deze exclusieve aanbiedingen!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

Winnende Powerball-nummers voor 22 april-trekking met een jackpot van $ 115 miljoen op het spel
2024-04-23

Winnende Powerball-nummers voor 22 april-trekking met een jackpot van $ 115 miljoen op het spel

Nieuws