Nieuws

October 23, 2023

Scientific Games introduceert Punch N' Play-loterijspellen in Noord-Amerika

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Scientific Games, een toonaangevende leverancier van iLottery-technologieoplossingen, heeft aangekondigd dat drie Noord-Amerikaanse loterijen hun gloednieuwe instant scratch-spel, Punch N' Play, zullen aanbieden. De Louisiana Lottery, Loto-Quebec en Atlantic Lottery zullen het nieuwe instant scratch-spel aanbieden. 

Scientific Games introduceert Punch N' Play-loterijspellen in Noord-Amerika

Het spel van de Atlantic Lottery, CAN$3 Winning Snowballs, wordt in november uitgebracht. Eerder in augustus bracht de Louisiana Lottery zijn Punch N'Play-spel uit genaamd USD $ 5 New Orleans Saints voordat Loto-Quebec dit voorbeeld volgde met de release van een spel met sportthema, CAN $ 5 Le billet. 

De release van deze loterijspellen komt net op tijd voor de North American Association of State & Provincial Lotteries 2023 Conference. Deze producten zijn de nieuwste toevoeging aan het innovatieve portfolio van Strategic Product Enhancements bij Wetenschappelijke spellen. Volgens de game-ontwikkelaar zijn deze producten voorzien van opvallende inkten, afwerkingen, speelstijlen en unieke combinaties die goed verkopen in de detailhandel exploitanten van loterijen

 "Het opbouwen van een instant gameportfolio dat op verantwoorde wijze de winst voor loterijbegunstigden maximaliseert, is echt een balans tussen kunst en wetenschap. Bij Scientific Games helpen data om dat evenwicht te bereiken. De speelervaring bij elke prijs, speelstijl en productverbetering in de portfolio moet zo zijn strategisch gepland om spelers te vermaken en verkoopprestaties te leveren." zegt Danielle Hodges, directeur van Global Product Innovation and Development voor Scientific Games.

Scientific Games is de grootste instant loterijspellen ontwerper, producent en dienstverlener ter wereld. Hun producten zijn goed voor 70% van de detailhandelsomzet van instant krasloten wereldwijd. Bijna elke loterij in Noord-Amerika vertrouwt op het bedrijf voor games, technologie, analyses en diensten.

Begin deze maand won de game-ontwikkelaar twee Communitas Awards 2023 vanwege zijn uitmuntendheid op het gebied van sociale verantwoordelijkheid. Het bedrijf kondigde ook een succesvolle contractverlenging met de Ohio Lottery eind vorige maand.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

Onthulling van de toekomst: de mondiale loterijmarkt stijgt naar 430,4 miljard dollar in 2031
2024-05-15

Onthulling van de toekomst: de mondiale loterijmarkt stijgt naar 430,4 miljard dollar in 2031

Nieuws