Nieuws

November 6, 2023

Pocket Gamer verbindt Londen 2024: 10 jaar netwerken en succes in de gamingindustrie

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Pocket Gamer Connects is een conferentie die tot doel heeft de gamingindustrie samen te brengen om te leren, te netwerken en nieuwe zakelijke partnerschappen op te bouwen. In 2024 viert de conferentie haar 10e verjaardag, te beginnen met Pocket Gamer Connects London 2024 op 22 tot 23 januari.

Pocket Gamer verbindt Londen 2024: 10 jaar netwerken en succes in de gamingindustrie

Terugblik op de afgelopen 10 jaar

Als onderdeel van de terugblik van de conferentie op de afgelopen 10 jaar hebben deelnemers hun beste verhalen vanaf de beursvloer gedeeld en hoe de conferentie hen heeft geholpen in hun bedrijf en carrière. Quicksave CEO Elina Arponen en Popcore senior ASO-manager Marina Roglic hebben hun favoriete PGC-herinneringen gedeeld.

Verbindingen en deals creëren

Elina Arponen, CEO en mede-oprichter van Quicksave, dankt PGC London voor het creëren van verbindingen met de mensen die uiteindelijk haar eerste bedrijf hebben overgenomen. Ze herinnert zich een ontmoeting met het acquisitieteam van PGC Londen en het bespreken van overkoepelende strategieën met haar medeoprichters. Arponen was ook meerdere malen spreker op PGC-evenementen.

Carrières en profielen opbouwen

Marina Roglic, senior ASO-manager bij Popcore, heeft PGC gebruikt om haar carrière- en brancheprofiel op te bouwen. Ze maakte er haar missie van om bij PGC Helsinki te spreken om zichzelf te profileren als expert en spreker op het gebied van mobiele marketing. Roglic waardeert de blootstelling aan professionals uit de industrie en de rijkdom aan inzichten en kennis die tijdens de conferentie wordt gedeeld.

Doe mee met de ervaring

Of u nu geïnteresseerd bent in het leren over trends in de sector, het verkrijgen van ontwikkelingsinzichten, netwerken met collega's of het ondertekenen van nieuwe partnerschappen, PGC London biedt voor elk wat wils. Boek nu uw tickets voor het evenement dat plaatsvindt op 22 tot 23 januari 2024.

Klik hier om kaartjes te kopen

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

Loterij Limbo: winnaars wachten op prijzen te midden van nieuwe nationale loterijregels
2024-04-30

Loterij Limbo: winnaars wachten op prijzen te midden van nieuwe nationale loterijregels

Nieuws