Nieuws

February 15, 2024

Diepbedroefde man wint loterijprijs van $ 1 miljoen op Valentijnsdag

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Invoering

Een man uit Illinois heeft onlangs op Valentijnsdag een loterijprijs van $ 1 miljoen opgeëist, slechts enkele dagen nadat hij een relatiebreuk had gehad. De winnaar, die ervoor koos anoniem te blijven, won de prijs van het krasspel 'Monopoly 50X'. Deze onverwachte meevaller kwam op een moment dat de winnaar zich somber voelde op het gebied van de liefde, maar het bleek een meevaller te zijn.

Diepbedroefde man wint loterijprijs van $ 1 miljoen op Valentijnsdag

Het winnende moment

Volgens de Illinois Lottery beschreef de winnaar zijn reactie op het krassen van het winnende lot als een mix van paniek en opwinding. Hij voelde onmiddellijk zijn leven veranderen en overwoog zelfs om niet te gaan werken. Het winnende lot is gekocht bij Walmart op 137 W. North Ave, Northlake, en de winnaar heeft ervoor gekozen de details geheim te houden.

Een zilveren randje

De winnaar zei dat hij vanwege zijn recente breuk geen speciaal iemand had om het nieuws mee te delen. Hij zag dit echter als een positieve wending in de gebeurtenissen en verklaarde dat hij niet veel geluk had gehad op de liefdesafdeling, maar nu echt de jackpot had gewonnen. De winnaar claimde zijn prijs op Valentijnsdag en koos voor de contante optie van $ 600.000 vóór belastingen.

Over het spel 'Monopoly 50X'

'Monopoly 50X' is een krasspel ter waarde van $ 10, dat spelers de kans biedt om tot $ 1 miljoen te winnen. Het spel werd gelanceerd op 2 januari en heeft al een van de drie hoofdprijzen gewonnen. Er zijn nog vijf van de zes tweederangsprijzen ter waarde van $100.000 en 21 van de 27 derderangsprijzen ter waarde van $5.000 over.

Kans om te winnen

De kans op het winnen van een prijs in het spel 'Monopoly 50X' is 1 op 3,39. De kans op het winnen van de hoofdprijs is 1 op 2.036.500.000.

Waar loten kopen

Loten kunnen persoonlijk worden gekocht bij benzinestations, buurtwinkels, supermarkten en sommige luchthaventerminals. Voor extra gemak kunnen loten ook online worden besteld via Jackpocket, de officiële digitale loterijkoerier van het USA TODAY Network. Met Jackpocket kunnen gebruikers in geselecteerde Amerikaanse staten en territoria hun loterijspel en -nummers kiezen, bestellingen plaatsen, kaartjes bekijken en winsten innen via hun telefoon of thuiscomputer.

Vergeet niet om verantwoord te spelen en alleen als je meerderjarig bent. Als u of iemand die u kent een gokprobleem heeft, zoek dan hulp bij de juiste bronnen.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

Winnende Powerball-nummers voor 22 april-trekking met een jackpot van $ 115 miljoen op het spel
2024-04-23

Winnende Powerball-nummers voor 22 april-trekking met een jackpot van $ 115 miljoen op het spel

Nieuws