Volledige lijst met 10 Rapid Transfer loterijsites 2024

Rapid Transfer is een directe betalingsoplossing die op 8 september 2016 is gelanceerd door Skrill Ltd, een dochteronderneming van de in het VK gevestigde Paysafe Group. Het wordt ondersteund door Neteller en meer dan 3000 banken, waaronder Barclays en Deutsche Bank. Rapid Transfer is beschikbaar in 20 landen, zoals Spanje, Duitsland, Hongarije, Oostenrijk, Frankrijk, Italië en het VK. Het combineert het gemak van online bankieren met snelle transacties bij online verkopers.

De dienst maakt gebruik van een geïntegreerd en veilig platform dat naadloos samenwerkt met mobiele apparaten. Het is enorm populair bij online loterijsites en zal zich blijven uitbreiden naarmate meer goksites gebruik maken van Rapid Transfer-stortingen. Gokkers zijn er dol op omdat ze hun favoriete valuta kunnen kiezen. Dit betekent dat ze online toegang hebben tot een breed scala aan loterijsites, ongeacht de valuta die ze accepteren.

Volledige lijst met 10 Rapid Transfer loterijsites 2024
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Hoe een storting te doen met Rapid Transfer

Lotto-spelers die traditionele bankbetalingen verkiezen boven creditcards/debetkaarten, zullen Rapid Transfer handiger vinden. U hoeft zich niet aan te melden om deze betaalmethode te gaan gebruiken. Klanten maken directe en snelle overschrijvingen rechtstreeks vanaf hun bankrekeningen zonder de online loterijwebsite te verlaten. Bovendien is het niet nodig om in te loggen op een app om een storting te verwerken.

Opgemerkt moet worden dat Rapid Transfer geen eWallet is zoals Skrill. Het is gewoon een tussenliggende gateway tussen de bankrekening van de gebruiker en de e-handelaar. Het is dus niet nodig om geld in een portemonnee te laden voordat het op een lotto-rekening wordt gestort. Stortingen via Rapid Transfer kunnen worden gedaan in EUR, GBP, HUF, NOK, DKK, SEK, BGN en PLN.

Hier ziet u hoe Rapid Transfer-stortingen worden verwerkt.

 1. Kies een Rapid Transfer-loterijsite
 2. Ga naar de kassapagina
 3. Selecteer Snelle overboeking uit een lijst met aanbevolen stortingsmethoden
 4. Log op een nieuwe servicepagina in op uw online bankrekening
 5. Voer het aanbetalingsbedrag in en bevestig de betaling
 6. Volledige verificatie met OTP, 2Factor-authenticatie of sms-code

Elke storting op een online loterijsite moet voldoen aan de door de exploitant vastgestelde limieten. Aan de andere kant verschillen de limieten voor snelle overdracht van land tot land. Over het algemeen mogen ze niet meer dan $ 100.000 bedragen. Rapid Transfer keurt transacties direct goed als er voldoende saldo op de gekoppelde bankrekening staat. Het geld wordt direct bijgeschreven, zodat de speler een lottoticket kan kopen.

Hoe een opname te doen met Rapid Transfer

Niets is spannender dan een lottospeler die een felicitatiebericht ontvangt dat hij een prijs heeft gewonnen. Zo weten ze dat het tijd is om uit te betalen. Gebruikelijk, online loterijen vereisen dat spelers geld opnemen met dezelfde betalingsmethoden die ze aanvankelijk gebruikten voor stortingen. Helaas zijn vanwege de aard van Rapid Transfer geen directe loterij-uitbetalingen beschikbaar.

Spelers kunnen een standaard bankoverschrijving kiezen om de winst uit te laten betalen. Online loterijsites ondersteunen bankoverschrijvingen en tal van andere betalingsmethoden, waaronder PayPal, Visa, MasterCard, Trustly en Neteller. Een standaard bankoverschrijving is een van de gemakkelijkste en gaat als volgt:

 1. Volg de link van de online loterij om geld op te nemen
 2. Kies bankoverschrijving of directe bankoverschrijving
 3. Voer in hoeveel winst u van de lotto-rekening naar de bank wilt verplaatsen
 4. Vul de nodige bankgegevens in en verifieer de transactie
 5. Wacht tot de loterij-exploitant geld vrijgeeft

Wanneer u geld opneemt op een online lotto-site, is het raadzaam om een wettelijk identiteitsbewijs, een bankafschrift en een energierekening te hebben om het fysieke adres te verifiëren. Deze zullen helpen bij het bevestigen van de identiteit van de speler. Loterijen vragen om documentatie om er zeker van te zijn dat het geld de juiste winnaar heeft bereikt, waardoor frauduleuze activiteiten worden teruggedrongen. Dit kan enkele dagen duren om te verwerken.

Online bankoverschrijvingen hebben geen stortings- en opnamelimieten. Maar lotto-aanbieders hebben verschillende limieten voor online bankoverschrijvingen. Sommige sites beperken de opnames tot een minimum van $ 20 en een maximum van $ 100.000. Het is verstandig om deze limieten voor de zekerheid te controleren voordat u op de uitbetalingsknop drukt.

Evenzo variëren opnamekosten van loterij tot loterij. Sommige platforms staan gratis overschrijvingen toe, terwijl andere een nominaal bedrag in rekening brengen. Hoeveel de bankkosten in rekening brengen, hangt ook af van hun specifieke voorwaarden.

Veiligheid en beveiliging bij Rapid Transfer

Degenen die Skrill al eerder hebben gebruikt, zijn zich bewust van de beveiligingsvoordelen van Rapid Transfer. Hoewel er veel voordelen zijn aan online betaalmethoden, Rapid Transfer heeft verschillende onderscheidende kenmerken ten opzichte van zijn tegenhangers.

Ten eerste voldoet het aan de wereldwijde banknormen, inclusief het gebruik van geavanceerde coderingstechnologie. Wat dit betreft zijn lottospelers er zeker van dat hun geld in veilige handen is. Rapid Transfer heeft een veilig volgsysteem dat ervoor zorgt dat alle procedures versleuteld zijn en gevoelige informatie nooit wordt opgeslagen.

De veiligheid van elektronische betalingen heeft alles te maken met het beschermen van de vertrouwelijke gegevens van de klant. Een van de beveiligingsprotocollen waaraan Rapid Transfer voldoet, is de PCI DSS of Payment Card Industry Data Security Standard.

Een andere veiligheidsmaatregel die deze betalingsoplossing gebruikt, is tokenisatie, die een extra beveiligingslaag toevoegt met een willekeurige reeks tekens. Geen enkele hacker kan de tokenized informatie configureren. Alle gehackte gegevens zijn nutteloos omdat niemand ze kan ontsleutelen.

Rapid Transfer begrijpt de waarde van eenmalige wachtwoorden of OTP bij het verifiëren van een betaling. Klanten worden beschermd tegen witwasverplichtingen, vooral als hun betaalrekening op het spel staat bij het spelen van lottospellen. Naast OTP sturen sommige banken bevestigingsmails direct nadat de klant heeft verzocht om online voor een lottoticket te betalen. Zo blijven de gebruikers op de hoogte van de status van hun financiële activiteiten.

Klantenondersteuningsopties voor Rapid Transfer

Klantenservice en gemak zijn de belangrijkste drijfveren van online betalen. Daarom heeft Rapid Transfer de laatste tijd een enorme vlucht genomen, omdat de service de klant centraal stelt. Tegenwoordig houden gokkers er niet van om in de rij te staan of papieren in te vullen om hun transactieproblemen op te lossen. Het goede aan Rapid Transfer is dat de klantenondersteuning bereikbaar is via internet. Iedereen met een stabiele internetverbinding heeft gemakkelijk toegang tot de dienst.

Klanten kunnen problemen ondervinden met betalingen, rekeningafschriften, het opnieuw instellen van wachtwoorden, vragen over tarieven, het openen van een rekening, het afstemmen van rekeningen en het verwerken van terugbetalingen bij het gebruik van Rapid Transfer. Zoals gezegd wordt Rapid Transfer beheerd door Paysafe Group, bereikbaar via:

 • Online contactformulier
 • Telefoon
 • E-mail
 • Live chat

Klanten vullen hun persoonlijke gegevens en eventuele vragen in het online contactformulier in. Dan kunnen ze tijdens een werkdag binnen 24 uur een reactie verwachten. Telefonische communicatie is beschikbaar van 9:00 tot 6:00 EST. De open live chat heeft geautomatiseerde vragen en antwoorden.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries