Super Lotto Results

Super Lotto is het populairste spel dat in Oekraïne wordt gespeeld en staat open voor spelers over de hele wereld. Spelers in Oekraïne kunnen kaartjes kopen bij betaalautomaten, op de officiële UNL-website, via de app of per sms. Spelers buiten Oekraïne kunnen online genieten van deze loterij via externe agenten.

Het wordt twee keer per week getrokken en kost slechts 15 UAH (€‎0,50) per inzending. De jackpot is minimaal 3 miljoen UAH, maar vanwege onbeperkte rollovers kan dit oplopen tot 33 miljoen UAH.

Spelers selecteren 6 nummers uit een pool van 1-52, overeenkomend met alle 6 nummers om de jackpot te winnen. Super Lotto wordt live op Kiev TV getrokken, waarbij online spelers automatisch op de hoogte worden gesteld van elke winst. Spelers hebben 6 maanden om een claim in te dienen en zullen naar het UNL Headquarters moeten gaan voor winsten van meer dan 25.000 UAH.

Zelfs spelers uit het buitenland zullen moeten reizen om deze forfaitaire betaling te innen. Winsten worden belast tegen 19,5% met de mogelijkheid van verdere belastingen voor buitenlandse spelers.

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries