Pick 3 Lottery Results

Pick 3 is een populair staatsloterijspel dat in België wordt gespeeld. Het wordt elke dag van de week om 20.00 uur UTC getrokken. Het kost €1 om mee te doen en kan gespeeld worden aan een kassa of online door spelers binnen en buiten België. Spelers kiezen eenvoudig drie uit een pool van nul tot negen nummers en selecteren de speloptie die ze willen spelen. De jackpot van € 500 wordt betaald voor het correct matchen van alle drie de cijfers in de volgorde waarin ze zijn getrokken.

De trekking wordt live uitgezonden op tv, of spelers kunnen de resultaten bekijken op een online site. Spelers met tickets kunnen hun tickets scannen op een POS om te zien of ze gewonnen hebben. Spelers moeten de achterkant van hun tickets ondertekenen om te voorkomen dat iemand anders het tekent en de prijs voor zichzelf opeist. Prijzen moeten binnen 20 weken na de trekking worden opgeëist. Prijzen worden alleen als forfaitaire bedragen uitbetaald en zijn belastingvrij.

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries