On Numara Results

De On Numara is een van de meest populaire loterijen in Turkije en spelers kunnen loten kopen voor trekkingen die elke maandag en vrijdag plaatsvinden. De trekking vindt plaats om 20.00 uur en is online te bekijken. De resultaten worden echter vrijwel direct op verschillende websites gepubliceerd.

De trekking bevat nummers van één tot 80, en de speler moet 22 van deze nummers kiezen. Om een jackpot te winnen, moet de speler alle nummers overeenkomen. De kansen om de hoofdjackpot te winnen zijn ongelooflijk hoog, vooral in vergelijking met loterijen in andere landen.

Degenen die denken dat ze een prijs hebben gewonnen, moeten deze ofwel claimen bij de detailhandelaar als het een kleinere prijs is, of via de exploitant als ze de hoofdprijs van de jackpot hebben gewonnen. Bij grotere prijzen kan het even duren voordat ze worden uitbetaald.

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries