Mark Six Lottery Results

Mark Six Lottery is het populairste loterijspel in Hong Kong. De trekkingen vinden 3 keer per week plaats op dinsdag, donderdag en zaterdag en kosten HKD10 per deelname. Spelers in Hong Kong kunnen spelen bij een officiële Hong Kong Jockey Club (HKJC) wedkantoor, online of telefonisch.

Spelers elders in de wereld kunnen online spelen. De minimale jackpot is HKD 8 miljoen, maar kan oplopen tot HKD 100 miljoen vanwege onbeperkte rollovers.

Spelers selecteren 6 nummers uit een pool van 49 en moeten alle 6 nummers raken om de jackpot te winnen. De trekkingen worden om 21.30 uur lokale tijd live uitgezonden op de ATV-zender. Resultaten kunnen ook worden bekeken op de mobiele app of websites. Winsten moeten 60 dagen na de trekking worden opgeëist en worden uitbetaald als belastingvrije forfaitaire bedragen.

Prijzen kunnen worden geclaimd in HKJC-filialen, het hoofdkantoor van HKJC of online, afhankelijk van waar het ticket is gekocht.

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries