Magnum 4D Results

Dit spel wordt gespeeld in heel Maleisië en ook in Singapore. De speler kiest een viercijferig nummer; dit kan alles zijn tussen 0000 en 9999. Er zijn 23 verschillende viercijferige nummers die worden getrokken in de loterij. Een speler moet overeenkomen met vier cijfers om een prijs te winnen.

De nummers moeten in dezelfde volgorde staan als op hun ticket. De prijzen zijn altijd hetzelfde en het aantal verkochte loten maakt niet uit voor de prijs. Hetzelfde geldt voor het aantal winnaars; dit zal de waarde van de prijzen niet verminderen.

Er zijn elke woensdag, zaterdag en zondag om 19.00 uur trekkingen in Maleisië, lokale tijd. De resultaten worden direct op verschillende websites gepubliceerd, zodat spelers meteen kunnen zien of hun ticket een winnaar is. Om deel te nemen is het vereist dat je minimaal 21 jaar oud bent.

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries