Lotto India Results

Lotto India is een exclusieve online loterij die beschikbaar is voor spelers in India en wereldwijd. Het kan worden gespeeld via de officiële website, lotto-india.com, de mobiele app of externe loterijagenten. De trekkingen vinden twee keer per week plaats op dinsdag en vrijdag en kosten ₹40 per deelname.

Er zijn 12 prijsniveaus waarbij de jackpot is vastgesteld op ₹ 40 miljoen (ongeveer $ 500.000) zonder rollovers. Af en toe wordt er een Bumper Draw gehouden waarbij de jackpot ₹ 400 miljoen (ongeveer $ 5 miljoen) bereikt.

Om te spelen, selecteren spelers zes nummers van één tot 50 en één Joker Ball van één tot vijf, waarbij alle zeven nummers overeenkomen om de jackpot te winnen. Aangezien dit een online spel is, worden alle winnaars automatisch gecrediteerd voor eventuele winsten. Spelers kunnen echter hun nummers op lotto-india.com controleren om te zien of ze hebben gewonnen.

Spelers op de officiële site worden telefonisch verwittigd in het geval van een jackpotwinst. Jackpotwinsten worden binnen vier weken na verificatie als forfaitaire bedragen rechtstreeks op de bankrekening van de speler gestort.

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries