Lotto 6/45 Results

Kroatië Loto 6/45 is momenteel alleen beschikbaar om in Kroatië te spelen. Het is een tweewekelijkse trekking die op donderdag en zondag om 20.00 uur lokale tijd wordt getrokken. Het kan online worden gespeeld op de officiële Hrvatska Lutrija-site of bij een van de geautoriseerde loterijwinkels in Kroatië.

Voor de prijs van HRK 2 ($ 0,26) kiezen spelers 6 nummers van 1-45 om kans te maken op 5 prijsniveaus. Er is geen minimale jackpot, deze is afhankelijk van het aantal kaartverkopen en kan een onbeperkt aantal keren worden omgedraaid.

Bij de trekking worden 6 ballen gekozen gevolgd door 1 bonusbal. De jackpot wordt gewonnen wanneer alle 6 reguliere nummers overeenkomen. Winnaars hebben 60 dagen de tijd om een claim in te dienen bij een POS of het hoofdkantoor van Hrvatska Lutrija in Zagreb. De loting is live te zien op het Kroatische tv-kanaal HTV 1 of hun YouTube-kanaal. Spelers kunnen de trekkingsresultaten ook bekijken op de officiële website of bij een lottowinkel.

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries