Lotto 1 Results

Lotto 1 is een loterijspel in Zweden en wordt nationaal gespeeld. De loterijtrekkingen worden twee keer per week gehouden. De eerste loterij vindt elke woensdag om 18.20 uur plaats en de tweede is elke zaterdag om 20.00 uur. Elke loterij heeft twee trekkingen: Lotto 1 en Lotto 2. Spelers kunnen ervoor kiezen om alleen Lotto 1 in te voeren, of tegen een kleine meerprijs kunnen ze Lotto 2 betreden.

Spelers selecteren zeven nummers tussen één en 35, maar ze kunnen er maximaal 12 kiezen om de kans op het winnen van een prijs te vergroten. Loterijprijzen zijn niet onderworpen aan belasting in Zweden, maar degenen die in andere landen wonen, kunnen spelen en moeten mogelijk belasting betalen in hun eigen land.

De details van de trekking zijn te zien op tv en worden online gepubliceerd wanneer de trekking heeft plaatsgevonden. Kleine prijzen kunnen online of via een winkelier worden geclaimd, terwijl grotere prijzen moeten worden geclaimd bij de exploitant.

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries