Finland Lotto Results

Finland Lotto 7/40, ook bekend als Veikkaus Lotto, is een loterijtrekking die eenmaal per week op zaterdag in Helsinki wordt gehouden. Het is de grootste loterij die wordt gespeeld door ongeveer 70% van de Finse bevolking en andere spelers over de hele wereld.

Spelers in Finland kunnen hun tickets kopen bij een kassa of op de officiële Veikkaus-website voor €1 per toegang. Spelers buiten Finland kunnen spelen op websites van derden. Het heeft een minimale jackpot van € 700.000, maar is vaak meer dan € 1 miljoen, met een record van € 14,1 miljoen.

Spelers selecteren 7 nummers uit 40 en kunnen kiezen voor een Plus-nummer dat alle niet-jackpotprijzen met 5 vermenigvuldigt voor een extra €0,50.

De trekking kan live worden bekeken op het MTV3-kanaal, of de resultaten kunnen worden gecontroleerd op de Veikkaus-website of een site van derden voor niet-Finse spelers. Spelers moeten alle 7 nummers raken om de jackpot te winnen. Prijzen worden belastingvrij uitbetaald en moeten tot 1 jaar na de trekking worden opgeëist.

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries