Finland Lotto Results

Finland Lotto 7/40, ook bekend als Veikkaus Lotto, is een loterijtrekking die eenmaal per week op zaterdag in Helsinki wordt gehouden. Het is de grootste loterij die wordt gespeeld door ongeveer 70% van de Finse bevolking en andere spelers over de hele wereld.

Spelers in Finland kunnen hun tickets kopen bij een kassa of op de officiële Veikkaus-website voor €1 per toegang. Spelers buiten Finland kunnen spelen op websites van derden. Het heeft een minimale jackpot van € 700.000, maar is vaak meer dan € 1 miljoen, met een record van € 14,1 miljoen.

Spelers selecteren 7 nummers uit 40 en kunnen kiezen voor een Plus-nummer dat alle niet-jackpotprijzen met 5 vermenigvuldigt voor een extra €0,50.

De trekking kan live worden bekeken op het MTV3-kanaal, of de resultaten kunnen worden gecontroleerd op de Veikkaus-website of een site van derden voor niet-Finse spelers. Spelers moeten alle 7 nummers raken om de jackpot te winnen. Prijzen worden belastingvrij uitbetaald en moeten tot 1 jaar na de trekking worden opgeëist.