Extra 5 Lottery Results

Griekenland Extra 5 Lottery wordt elke dag van de week gespeeld, twee keer per dag om 15.00 uur en 19.00 uur, Athene tijd. Het werd opgericht in 2002 en is een geliefd spel in Griekenland en wereldwijd.

Het is een eenvoudig spel waarbij spelers vijf nummers moeten selecteren uit een pool van één tot 35. Extra 5 Lottery kost slechts € 0,50 voor een kans om de vaste jackpot van € 50.000 te winnen voor het matchen van alle vijf nummers. Spelers binnen en buiten Griekenland kunnen dit spel spelen.

De kaartverkoop stopt anderhalf uur voor de trekkingstijden en de resultaten worden een uur na elke trekking bekend gemaakt. Spelers kunnen de resultaten bekijken op de officiële OPAP-website of de website waar het spel werd gespeeld.

Het is noodzakelijk om prijzen binnen drie maanden na de trekking te claimen op vertoon van het lot. Prijzen kunnen worden opgeëist bij OPAP-winkels of bij geautoriseerde banken in Griekenland; anders worden op de website van de speler eventuele claimprocedures beschreven.

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries