Bingo 5 Results

Japan heeft verschillende loterijspellen; de meest populaire is Bingo 5. De trekking hiervoor vindt slechts één keer per week plaats, op woensdag om 20.00 uur. De speler kiest een reeks getallen uit een uitgebreider assortiment, zoals bij de meeste loterijen over de hele wereld.

Tickets zijn te koop tot kort voordat de trekking plaatsvindt, daarna wordt de verkoop hervat nadat de trekking is voltooid. Deze kunnen worden gekocht via retailers en online.

De resultaten zijn te zien op televisie, maar worden ook kort na de trekking online gepubliceerd. Een speler die denkt een prijs te hebben gewonnen, kan zijn lot laten controleren bij de winkelier als hij het persoonlijk heeft gekocht, maar als hij het online heeft gekocht, wordt de controle automatisch uitgevoerd.

Kleinere prijzen worden betaald via de winkelier of direct online, maar voor een grotere prijs moet een claim worden ingediend.

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries