Austria Lotto Results

De Oostenrijkse loterij, ook bekend als 6/45, is de favoriete loterij van Oostenrijkers en andere spelers over de hele wereld. Het is een tweewekelijkse lotto die €1,20 kost, waarbij spelers zes van de 45 nummers moeten kiezen om kans te maken op een jackpot van minimaal €1,5 miljoen. Tickets kunnen worden gekocht bij geautoriseerde retailers als ze fysiek aanwezig zijn in Oostenrijk. Tickets kunnen ook online worden gekocht, zowel in als buiten Oostenrijk.

De trekkingen vinden twee keer per week plaats op woensdag en zondag. Spelers kunnen controleren of ze een winnaar zijn door naar de Oostenrijkse tv-zender ORF 2 te kijken terwijl de trekking plaatsvindt. De resultaten zijn ook te vinden in Oostenrijkse kranten en op de website win2day.at.

Spelers buiten Oostenrijk kunnen inloggen op de website waar ze hun tickets hebben gekocht en de resultaten zien. Spelers hebben een ongelooflijke drie jaar om een prijs te claimen die alleen als een forfaitair bedrag wordt uitbetaald zonder dat er een jaarlijkse betalingsoptie beschikbaar is.

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries