6D Lotto Results

De 6D Lotto wordt beheerd door het Philippine Charity Sweepstakes Office. Trekkingen vinden plaats elke dinsdag, donderdag en zaterdag om 21.00 uur. Het wordt beschouwd als een van de eenvoudigste loterijspellen. De speler kiest zes cijfers tussen nul en negen.

De hoofdprijs wordt verdeeld over het totaal aantal winnaars, dus hoe minder winnaars er zijn, hoe hoger de prijs per persoon. Prijzen zijn niet overdreven groot in deze loterij, maar substantieel genoeg om een verschil te maken voor de winnaar.

De trekking voor de loterij wordt live op tv getoond en live gestreamd op sociale mediasites. Af en toe kan de dag van een trekking worden gewijzigd als er een belangrijke nationale feestdag is. Verschillende websites zullen ook de resultaten bevatten. Om aanspraak te maken op een van de grotere prijzen, moet je je naam en handtekening op de achterkant van het ticket zetten en twee identiteitsbewijzen hebben.

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries