10e Lotto Results

10e lotto (IT) is een keno-achtige loterij die drie keer per week wordt getrokken in Italië op dinsdag, donderdag en zaterdag. Het spel heeft drie variaties en is zowel on- als offline beschikbaar voor de meeste spelers in Europa, inclusief de My Lotteries-app.

In het klassieke spel kiezen spelers tussen één en 10 nummers uit een pool van 90, en het kost € ‎1 tot € ‎200, afhankelijk van het aantal geselecteerde nummers. De 20 trekkingsnummers worden gegenereerd op basis van de eerste twee getrokken nummers (20 van de 90) in elk van de 10 regionale loterijen.

Om de jackpot van € ‎1 miljoen te winnen, moeten spelers 10/10 nummers matchen. Jackpots kunnen worden verhoogd tot € ‎5 miljoen door toevoeging van het Gouden Nummer of Dubbel Goud. Resultaten zijn direct na de trekking online of in de app te vinden. Spelers hebben 60 dagen om een prijs te claimen.

Afhankelijk van waar het ticket is gekocht, kunnen prijzen rechtstreeks worden geclaimd bij retailers, een filiaal van Banco Intesa Sanpaolo of het hoofdkantoor van Lottomatica.

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries