Beste online loterijen die EcoPayz 2023 accepteren

EcoPayz, een van de meest erkende betaalmethoden voor e-wallets, kan door loterijspelers worden gebruikt om hun rekeningen te financieren. Het is een flexibele betaalmethode die 54 valuta ondersteunt en beschikbaar is in meer dan 200 landen wereldwijd. EcoPayz ondersteunt de aankoop van loten in landen waar online gokken is toegestaan.

Het is een geregistreerd handelsmerk van PSI-Pay Ltd en heeft een lange geschiedenis in de online betalingsindustrie sinds 2000. Ecopayz gaf eerder een kaart uit met de naam ecoCard, die onlangs werd vervangen door ecoPayz Mastercard. Hoewel de kaart nog steeds in gebruik is, hebben nieuwe ecoPayz-gebruikers geen EcoCard meer nodig om online lotto-tickets te kopen.

Beste online loterijen die EcoPayz 2023 accepteren
Hoe een storting te doen met EcoPayz bij online loterijen
Hoe een storting te doen met EcoPayz bij online loterijen

Hoe een storting te doen met EcoPayz bij online loterijen

Onder leiding van de Britse Financial Conduct Authority en een partner van Mastercard, heeft het een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van aansprakelijkheid. Met de ecoVirtualcard-betaalmethode kan de gebruiker: wereldwijd betalingen verzenden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u door de autoriteiten in de gaten wordt gehouden.

Klanten hebben ook toegang tot hun rekeningen via de ecoPayz-app, waarmee ze hun mobiele digitale portemonnee kunnen beheren. Van stortingen tot geldoverdrachten, de mobiele ecoPayz-app heeft alle functionaliteit van de desktopversie. De meeste online loterijsites accepteren directe ecoPayz-betalingen, maar bij sommige moet de klant ook zijn eco-kaart aan een creditcard koppelen.

EcoPayz is een perfecte betalingsoptie om het rekeningsaldo van een online loterijsite waar deze vorm van gokken legaal is. Het financieren van de rekening moet een snelle, vereenvoudigde procedure zijn.

Om geld op de lotto-rekening te storten via ecoPayz, is er een reeks stappen die gokkers volgen. Allereerst moet de klant zich aanmelden voor elk ecoPayz-loterijplatform. Vervolgens hebben ze toegang tot hun account door in te loggen en vervolgens naar het gedeelte "kassier" te gaan. Van de aangeboden stortingsmethoden moet de gebruiker ecoPayz selecteren als de betalingsoptie die de voorkeur heeft.

Zodra de betalingsoptie is ingesteld, moet de gokker nu het gewenste stortingsbedrag en ecoPayz-gegevens invullen. Enkele van de vereiste persoonlijke gegevens zijn het telefoonnummer, het adres en het land van verblijf. Na verificatie kan de gebruiker op de knop "bevestigen" drukken om het geld te verzenden. Het saldo van hun loterijrekening wordt onmiddellijk bijgewerkt zodra de transactie is voltooid.

Hoe EcoPayz werkt

Een ecoPayz MasterCard maakt rechtstreeks verbinding met de respectieve ecoAccount. Op die manier heeft de gebruiker direct geld beschikbaar voor het spelen van de online loterij. Hoewel de ecoCard digitale portemonnee kan worden gefinancierd via een bankoverschrijving, is het niet nodig om deze aan een bankrekening te koppelen.

De dagelijkse stortingslimiet is afhankelijk van het niveau van de klant. Nieuwe gebruikers die net een ecoPayz-account hebben geopend, worden op het klassieke niveau geplaatst en gaan langzaam over naar het zilveren niveau. De maximale dagelijkse stortingslimiet voor de ecoPayz-account is 200 EUR op het klassieke niveau en 3.000 EUR op het zilveren niveau.

Kan de gebruiker storten via mobiele telefoon?

Ja. Het is mogelijk om te storten via de ecoPayz-app die dezelfde mogelijkheden heeft als de desktopversie. De applicatie wordt ondersteund door zowel Android- als iOS-versies. Bovendien kan de gebruiker de website ook bezoeken via een mobiele telefoon wanneer hij een storting moet doen.

Hoe een storting te doen met EcoPayz bij online loterijen
Hoe u geld kunt opnemen met EcoPayz

Hoe u geld kunt opnemen met EcoPayz

Lotto-fans genieten van het opnemen van hun loterij-uitbetalingen na een succesvolle weddenschap. Ze kunnen geld van hun rekening opnemen met ecoPayz zodra ze aan de opnamevereisten voldoen. Ze moeten zich er echter van bewust zijn dat, afhankelijk van de online loterijaanbieder, het opnameproces kan verschillen. Sommige sites storten geld uit aan de belangrijkste ecoAccount, terwijl andere aan ecoPayz MasterCard.

Hiervoor logt de speler eerst in op zijn loterijaccount. In een vervolgkeuzemenu selecteren ze ecoPayz als betaalmethode. Ten slotte moeten ze het vereiste bedrag invoeren en vervolgens doorgaan met bevestigen. Er is een kleine vergoeding verbonden aan ecoPayz-uitbetalingen, hoewel deze te verwaarlozen is, en kan per loterijsite verschillen.

Wat is de dagelijkse opnamelimiet?

De maximale dagelijkse opname op zilverniveau is 750 EUR, terwijl het hoogste bedrag dat men in een enkele transactie kan opnemen 250 EUR is. Voor het goud-, platina- en VIP-niveau gaat de dagelijkse opnamelimiet tot 1.500 EUR en een enkele transactie kan tot 500 EUR omvatten. Het hoogste aantal geldopnames dat een klant dagelijks kan doen, is 10 keer voor alle accountstatussen.

Wat zijn de verwerkingstijden?

Het opnameproces is meestal snel, waarbij sommige loterijsites minder dan een dag in beslag nemen, terwijl andere tot 3 dagen kunnen duren.

Kan men opnemen via mobiele telefoon?

Ja. Het is mogelijk om geld op te nemen met een mobiele telefoon dankzij het gemak van de ecoPayz-app. Klanten kunnen ook de ecoPayz-website bezoeken om hun geld over te boeken naar andere bankrekeningen.

Hoe u geld kunt opnemen met EcoPayz
Veiligheid en beveiliging bij EcoPayz

Veiligheid en beveiliging bij EcoPayz

De lottospelers van tegenwoordig worden blootgesteld aan kwaadaardige daden van fraudeurs of oplichters die op internet actief zijn. De veiligheidsfactor moet vooral een rol spelen bij online loterijtransacties. Om te voorkomen dat ze in de val lopen, moeten lotto-enthousiastelingen controleren of hun favoriete betaalmethode is goedgekeurd door de Financial Conduct Authority van het VK.

Overboekingen met ecoPayz zijn zeer veilig en dekken alle mazen in de beveiliging die fraudeurs kunnen compromitteren. De focus van het bedrijf ligt op het waarborgen van de vertrouwelijkheid en veiligheid van de gevoelige informatie van hun klanten. Hun servers voeren elke transactie uit volgens de afspraken met de Financial Conduct Authority om fraude en witwasactiviteiten te voorkomen.

EcoPayz maakt gebruik van 3D Secure (3DS) in eco-kaarten, wat transparantie en veiligheid mogelijk maakt bij het overmaken van geld van en naar online verkopers en andere accounts. Extra bescherming wordt geboden door tweestapsverificatie om ervoor te zorgen dat alleen de geautoriseerde eigenaar toegang heeft tot het account.

Bij tweestapsverificatie ontvangt een klant een sms of code op zijn telefoonnummer en voert hij het wachtwoord in om zijn identiteit te verifiëren. Een dergelijke procedure is een must elke keer dat gebruikers toegang krijgen tot hun accounts. De klant ontvangt een unieke code van Google Authenticator of wordt rechtstreeks naar de telefoon gestuurd.

Veiligheid en beveiliging bij EcoPayz
EcoPayz-klantenondersteuningsopties voor loterijen

EcoPayz-klantenondersteuningsopties voor loterijen

Klanten hebben een aantal manieren om snel in contact te komen met ecoPayz-ondersteuning wanneer ze problemen ondervinden. De startpagina van ecoPayz heeft een contactformulier, een livechatfunctie en een e-mailadres. Klanten worden aangemoedigd om hun account-ID op te geven als ze willen worden geholpen via e-mail of contactformulier.

Bij gebruik van deze twee kanalen wordt binnen 1-2 dagen een reactie verwacht. De livechatfunctie van ecoPayz is de eenvoudigste en snelste manier om in contact te komen met online agenten. Een ondersteuningsmedewerker is doorgaans binnen enkele minuten bereikbaar via livechat en is 24/7 bereikbaar.

De pagina met veelgestelde vragen is beschikbaar voor hulp aan gebruikers die gestrand zijn en snel antwoord willen op algemene vragen. Klanten wordt geadviseerd om de livechatfunctie of e-mail te gebruiken als ze problemen ondervinden bij het inloggen op hun accounts of zich zorgen maken over de accountbeveiliging.

Als de ecoPayz MasterCard verloren of gestolen is, is het raadzaam om het probleem af te handelen via de virtuele ecoPayz-account. Dit doet u door in het linkermenu "ecoCard" te kiezen en op "Kaart annuleren" te klikken. De contactgegevens van ecoPayz zijn als volgt:

EcoPayz-klantenondersteuningsopties voor loterijen