Beste UK National Lotto Loterij in 2023

In Engeland zijn online UK National Lotto-tickets wijdverbreid. Ruim driekwart van de Britten koopt regelmatig kaartjes. Een gamer kan meedoen om een enorme jackpot te winnen voor slechts twee pond ($ 2). Loterijen zijn vrijgesteld van de regel die inwoners onder de 18 jaar verbiedt om deel te nemen aan kansspelen, wat een voordeel is voor de toch al stevige kaartverkoop.

Britse burgers vanaf 16 jaar kunnen online loten kopen. Een wenselijke functie voor gokkers die geen termijnbetalingen hoeven te accepteren, is de optie voor de winnaar om forfaitaire bedragen te kiezen.

Beste UK National Lotto Loterij in 2023
Hoe u het UK National Lotto Lottery Ticket online kunt kopen?

Hoe u het UK National Lotto Lottery Ticket online kunt kopen?

Om Lotto te spelen, moet een speler minstens 16 jaar oud zijn. Hoewel er is een officiële app, het wordt alleen gebruikt voor informatieve en marketingdoeleinden. Spelers kunnen alleen tickets kopen via geautoriseerde loterijverkooppunten in het hele VK of online. Via websites gerund door loterijagenten, spelers uit andere landen kunnen online spelen.

Er zijn uitzonderingen op de regel dat er geen belasting verschuldigd is over Britse loterijwinsten. Als de verdiende rente op een beloning voldoende hoog is, kan deze worden belast als onderdeel van de reguliere inkomstenbelasting. Als winnaars er echter voor kiezen hun winst aan iemand uit te keren, moeten ze zich ervan bewust zijn dat ze mogelijk verantwoordelijk zijn voor het betalen van successierechten als ze binnen zeven jaar overlijden.

Deelnemers uit het buitenland kunnen verantwoordelijk zijn voor inhoudingen in hun eigen land. Bij twijfel over belastingen moet men naar een financieel professional gaan, want het is een ingewikkeld onderwerp dat van bepaalde omstandigheden afhangt.

Hoe u het UK National Lotto Lottery Ticket online kunt kopen?
Geschiedenis van de Britse Nationale Lotto

Geschiedenis van de Britse Nationale Lotto

Lotto werd voor het eerst geïntroduceerd in 1994 onder de naam van de Nationale Loterij in de Verenigd Koninkrijk. In 2002 werd de naam ingekort tot Lotto. De Nationale Loterij is nu de voorkeursterm voor alle Britse loterijspellen. Op het moment van oprichting werd amper 10% van de 400.000 te koop aangeboden tickets gekocht door gokkers.

De Engelse regering verkocht de rechten op loten in het daaropvolgende decennium aan makelaars. Om kaartjes te verkopen, namen makelaars hardlopers in dienst. Makelaars boden vaak gokkers aan die wilden wedden maar niet over het geld beschikten voor de totale ticketprijsaandelen van tickets.

Er zijn talloze formaatwijzigingen aangebracht in de loterij, waaronder het toevoegen van nieuwe spellen en het introduceren van jackpot- en rollover-caps. De significante verandering was de introductie van vooraf bepaalde prijsbedragen op elk niveau en een verhoogd aantal ballen van 49 naar 59 in 2015. Naast openbare loterijen verdienden privéloterijen ook geld voor goede doelen.

Geschiedenis van de Britse Nationale Lotto
Is de Britse Nationale Lotto legaal?

Is de Britse Nationale Lotto legaal?

De National Lottery Act van het Verenigd Koninkrijk heeft in 1993 het kader geschapen voor het besturen van de Engelse loterij-infrastructuur. Juridisch gezien is de loterij een belangrijk onderdeel van de Britse samenleving. De eerste loterij werd gehouden in november 1994.

De loterij, die werd opgericht om geld in te zamelen voor goede doelen, heeft nu meer dan £ 35 miljard gegenereerd en meer dan £ 59 miljard aan prijzen weggegeven aan spelers. Het eerste bureau van de Nationale Loterij, dat toezicht houdt op de verdeling van de loterijopbrengsten, werd opgericht op grond van de Nationale Loterijwet.

Is de Britse Nationale Lotto legaal?
Hoe speel je de Britse Nationale Lotto online?

Hoe speel je de Britse Nationale Lotto online?

Deelnemers kiezen zes nummers uit een pot van 1 tot 59 voor hun deelname of kiezen voor een Lucky Dip voor willekeurig gekozen nummers. Elke regel kost £ 2,00 om binnen te komen. De kaartverkoop stopt 30 minuten voor de trekking en wordt direct daarna hervat. De officiële website van de Nationale Loterij streamt de trekking live en zendt de resultaten daarna uit op nationale tv en radio.

Trekkingen vinden elke woensdag om 2000 uur en zaterdag om 2100 uur lokale tijd plaats. De minimumprijs voor loterij tekeningen is £ 2 miljoen op woensdag en £ 3,8 miljoen op zaterdag.

Hoewel er geen jackpotlimiet is, is de rollover-limiet alleen toegestaan voor vijf trekkingen, waarna de jackpot naar alle andere geldprijsniveaus wordt afgerold als niemand alle zes nummers in een "Must Be Won"-trekking evenaart.

De hoogste Lotto-jackpot, ter waarde van £ 66.070.646, werd op 9 januari 2016 verdeeld tussen twee gelukkige lothouders. Een maand later, op 13 februari 2016, won een enkel lot de belangrijkste prijs, in totaal £ 32,5 miljoen.

Hoe speel je de Britse Nationale Lotto online?
De kansen om de Britse Nationale Lotto te winnen

De kansen om de Britse Nationale Lotto te winnen

Door de gekozen Lotto-nummers te matchen met de winnende nummers, kunnen spelers prijzen winnen; elke trekking heeft miljoenen ponden aan prijzengeld voor het grijpen. De kans om alle zes de nummers te matchen is één op 45.057.474.

Hoewel de relatief grote startprijzen de kans om te winnen in evenwicht houden, zijn dit enkele van de langste kansen ter wereld. Met een winkans van 1 op 9, kunnen spelers prijzen winnen op zes verschillende niveaus, waardoor dit een van de beste online loterijen.

Spelers moeten een combinatie hebben van ten minste twee van de zes hoofdnummers. De waarde van de beloningen stijgt echter wanneer de deelnemers meer nummers matchen.

Er zijn tal van andere beloningen bij de Britse Nationale Lotto. Matching 5 + Bonus Ball heeft een quotering van 1 op 7.509.579 en wint £1 miljoen.

De kansen voor het matchen van vijf nummers zijn 1 op 144.415, waarmee u £ 1.750 wint. Matching 4 nummers hebben een odd van 1 op 2.180, en spelers winnen £140. 3 en 2 nummers hebben een quotering van 1 op 97, waarbij de winnaars £30 ontvangen. Bij het matchen van slechts twee nummers wint de speler een gratis Lotto Lucky Dip met een kans van 1 op 10,3.

De kansen om de Britse Nationale Lotto te winnen
Uitbetalingsopties voor de winnaars van de Britse Nationale Lotto

Uitbetalingsopties voor de winnaars van de Britse Nationale Lotto

Met prijzen van maximaal twee overeenkomende nummers is de kans om een prijs te winnen bij de UK National Lotto 1:9,3. De Jackpot begint op een woensdag bij twee miljoen pond en de jackpot op zaterdag begint bij £ 3,8 miljoen. Als er geen winnaars zijn in de huidige trekking, gaat deze door naar de volgende trekking of wordt verdeeld onder alle spelers die overeenkomen met zes nummers.

De vaste prijzen in elk niveau onder de jackpot variëren van een gratis Lucky Dip voor het matchen van slechts twee nummers tot een miljoen pond voor het matchen van vijf hoofdnummers plus de Bonusbal. De bonusbal komt pas in het spel als vijf van de primaire ballen overeenkomen.

Er is een limiet van vijf trekkingen op het aantal keren dat de jackpot kan blijven groeien. De volgende trekking zal een Must Be Won-trekking zijn, zodat de jackpot wordt verdeeld als er geen Match 6-winnaars zijn. In het geval van een rolldown kunnen lagere beloningen aanzienlijke verhogingen ontvangen.

Uitbetalingsopties voor de winnaars van de Britse Nationale Lotto
Tips en trucs om de Britse Nationale Lotto te spelen

Tips en trucs om de Britse Nationale Lotto te spelen

Hoewel er veel factoren zijn waar spelers geen controle over hebben, zijn er een paar manieren om hun kansen op het winnen van de jackpot in een grote loterij te vergroten. De kans om de Lotto te winnen is voor elke rij getallen gelijk. Het verhogen van de inzendingen is een manier voor deelnemers om de kansen te vergroten.

Spelen in een syndicaat is een betaalbare methode omdat spelers de kosten met anderen kunnen delen en tegelijkertijd hun kansen kunnen vergroten.

Iedereen heeft een ander systeem voor het kiezen van online lotnummers. Sommige spelers denken dat het maken van een meer bewuste keuze hen een grotere kans biedt dan willekeurig iets te kiezen.

Hoewel het kiezen van nummers op basis van gedenkwaardige datums het eenvoudiger maakt om de lijnen terug te roepen, zullen deelnemers de jackpot mislopen als de nummers 32 en hoger worden geselecteerd. Bovendien, aangezien veel mensen deze strategie toepassen, is de kans groter dat winnaars de beloning moeten verdelen als hun nummers worden getrokken.

Andere nuttige strategieën

Systemen kunnen de winkansen vergroten door deelnemers in staat te stellen alle cijfercombinaties binnen een bepaald bereik. Spelers kunnen bijvoorbeeld leren hoe ze loten voor UK National Lotto kunnen kopen door zeven of meer nummers te kiezen en elke mogelijke combinatie op een andere regel in te voeren. In deze situatie zou men zeven kansen hebben om te winnen.

Tips en trucs om de Britse Nationale Lotto te spelen