Beste Mark Six Loterij in 2024

Toegewijde online loterijspelers in Hong Kong investeren hun tijd in het selecteren van de beste spellen om op te wedden, en vaak nemen ze genoegen met Mark Six. Maar misschien zijn ze geneigd om met deze loterij te spelen omdat er geen ingewikkelde regels zijn. In plaats daarvan bepaalt de Hong Kong Jockey Club (HKJC) de stappen die gokkers moeten volgen om deel te nemen en als ze geluk hebben de jackpot te winnen.

Bovendien bestaat Mark Six al tientallen jaren (het is China's langstlopende loterij), dus het is veilig om te zeggen dat het het vertrouwen heeft gewonnen van veel gokkers in de regio. Als dat het geval is, aarzelen ze niet om erop te wedden omdat ze weten dat het legitiem is.

Beste Mark Six Loterij in 2024
Waar tickets te kopen voor Mark Six
Waar tickets te kopen voor Mark Six

Waar tickets te kopen voor Mark Six

"Waar en hoe online een Mark Six-loterijticket te kopen" is een vraag die veel Hongkongers stellen wanneer ze willen wedden op deze casino-optie. Hier is fantastisch nieuws: er zijn verschillende betrouwbare manieren om dit te doen.

Om te beginnen kunnen gokkers hun online loterijticket van de renbanen Happy Valley en Sha Tin. Gokkers die deze twee locaties niet kunnen bereiken, zijn vrij om een van de off-course wedkantoren van HKJC te bezoeken, maar het is vermeldenswaard dat hun openingstijden afhangen van of er op dezelfde dag een voetbal gepland staat. Als alternatief kan men Mark Six-tickets online of telefonisch kopen.

Een standaard Mark Six-inzending kost HK $ 10, en gokkers mogen ook gedeeltelijke investeringen van HK $ 5 doen. Men moet zijn kaartje kopen vóór 21:15 uur op de dagen dat de trekkingen plaatsvinden, meestal op dinsdag, donderdag en zaterdag. De loting wordt doorgeschoven naar zondag als er een paardenrace is op de laatste.

Waar tickets te kopen voor Mark Six
De korte geschiedenis van Mark Six

De korte geschiedenis van Mark Six

De Hong Kong Jockey Club lanceerde Mark Six in de eerste week van september 1975, in de hoop een einde te maken aan de toenemende illegale prijstrekkingen in die tijd. Veel gokkers waren echter enthousiast over dit spel omdat het de mogelijkheid bood om snel geld te verdienen.

De eerste Mark Six-trekking had bijvoorbeeld een jackpot van HK $ 120.000, genoeg om eind jaren zeventig een appartement te kopen in enkele stedelijke gebieden van Hong Kong. Binnen korte tijd realiseerden gokkers zich echter dat de kansen om het spel te winnen klein waren, dus zetten ze erop in voor amusement.

Aanvankelijk kwam Mark Six met een 6-uit-14-indeling, die in 1976 werd gewijzigd in een 6-uit-36-tekening. Tegenwoordig heeft het een 6-uit-49-indeling die sinds 2002

De korte geschiedenis van Mark Six
Is Mark Six legaal?

Is Mark Six legaal?

Ja, de Mark Six-loterij is geautoriseerd door de Gokverordening (Cap. 148) in Hong Kong. Het is echter alleen legaal voor spelers van 18 jaar en ouder; deze personen kunnen er online op wedden of bij fysieke gokbedrijven waar de weddenschappen worden geaccepteerd.

Het is vermeldenswaard dat toeristen ook op Mark Six kunnen wedden als ze in Hong Kong zijn, maar niet als ze zich buiten de regio bevinden. Maar nogmaals, dit loterijspel is een van de weinige legale gokvormen in het laatste. Dus gokkers moeten de legaliteit ervan niet verwarren met andere verboden opties, zoals offshore online wedden.

Is Mark Six legaal?
Hoe speel je Mark Six Lotto?

Hoe speel je Mark Six Lotto?

Zoals verwacht, moet elke geïnteresseerde wedder eerst weten hoe hij een kaartje voor Mark Six moet kopen voordat hij kan deelnemen. Vervolgens kunnen ze, nadat ze het hebben verworven, het proces van het spelen van het spel leren.

Dus, hier is hoe het is gedaan. Gokkers beginnen met het selecteren van een invoertype; de beschikbare opties zijn:

 • Enkel
 • Meerdere
 • Bankier
 • Snelle keuze

De invoer van een speler bepaalt meestal de volgende stappen die moeten worden gevolgd. Een enkele invoer vereist bijvoorbeeld dat ze zes nummers kiezen binnen een bereik van 1-49. Ze kunnen echter zeven of meer nummers in hetzelfde bereik kiezen als ze andere vermeldingen maken, zoals Meerdere of Bankier.

Als een gokker bijvoorbeeld een enkele invoer doet, kiest hij zes ballen of nummers en wordt er nog een (de bonusbal) getrokken uit de niet-geplukte 43 ballen; de zeven vormen de winnende combinatie. Als ze die spiegelen getrokken in de loterij, stelt de gokker de jackpot veilig.

Sommige gokkers weten niet hoe ze Mark Six online moeten spelen, maar ze hoeven zich er geen zorgen over te maken omdat de procedure hetzelfde is als hierboven uitgelegd. Er is echter nog een andere vereiste; men moet een gokaccount registreren bij de HKJC om op de loterij te wedden.

Om dit te doen, moeten ze naar een van de off-course wedkantoren van de instelling gaan met hun identiteitskaart, een geldautomaat voor hun Hongkongse zicht- of spaarrekening en een aanbetaling van HK$100.

Hoe speel je Mark Six Lotto?
Wat zijn de kansen om Mark Six te winnen?

Wat zijn de kansen om Mark Six te winnen?

Gokkers willen altijd weten wat hun kansen zijn om beloond te worden wanneer ze Mark Six spelen. Welnu, deze loterij heeft zeven prijsniveaus en de kans om de jackpot te winnen is 1 op 13.983.816. Aan de andere kant is de kans om de prijzen in andere divisies te pakken 1 op 54.

Mark Six heeft een minimale jackpot van HK$8 miljoen, maar winnaars hebben veel meer ontvangen in de geschiedenis van deze lotto, dankzij Snowball-trekkingen. Zo won een gokker HK$ 86,8 miljoen in september 2017, en een ander kreeg in dezelfde maand in 2014 HK$ 164,49 miljoen.

Wat zijn de kansen om Mark Six te winnen?
Uitbetalingsopties als een speler Mark Six wint

Uitbetalingsopties als een speler Mark Six wint

De Hong Kong Jockey Club heeft het voor Mark Six-winnaars vrij gemakkelijk gemaakt om hun uitbetalingen te ontvangen. Dus, als iemand online is binnengekomen, wordt de jackpot rechtstreeks op zijn gokaccount uitbetaald; ze kunnen het op hun gemak intrekken zolang ze zijn geverifieerd.

 • Niet-geverifieerde gokaccounts kunnen alleen uitbetalingen starten nadat hun eigenaren een bewijs van hun identiteitskaart en adres hebben getoond.
 • Mark Six winnaars die hun tickets offline hebben gekocht, moeten naar een HKJC off-course wedkantoor bij hen in de buurt gaan om hun prijzen op te halen. Met name moeten ze dit binnen 60 dagen na hun overwinning doen.
 • Mark Six jackpots worden alleen als eenmalige grote bedragen uitbetaald en zijn onbelast.

Wat als de winnaar een buitenlander is?

Als een jackpotwinnaar buiten Hong Kong is gevestigd, kan hij nog steeds zijn prijs claimen. Degenen die hun loten kochten terwijl ze in de regio waren, kunnen de diensten van een geautoriseerde loterijagent inhuren om hun prijzen op te eisen. Natuurlijk hebben degenen die het spel online spelen het gemakkelijker omdat het geld op hun geverifieerde gokaccounts wordt gestort.

Buitenlandse Mark Six-winnaars moeten zich vertrouwd maken met de lokale wetten van hun land om te weten of hun winsten worden belast of niet.

Uitbetalingsopties als een speler Mark Six wint
Tips en trucs om Mark Six te spelen

Tips en trucs om Mark Six te spelen

 • Er is geen onfeilbare manier om Mark Six te winnen omdat, net als bij alle andere online loterijen, de winnaars willekeurig zijn. Desalniettemin kunnen spelers die bereid zijn om het risico te nemen en erop te wedden, zich op zijn minst wapenen met verschillende trucs om te genieten van soepele gokervaringen.
 • Dus het eerste dat een Mark Six-deelnemer moet doen, is het spel beheersen. Natuurlijk, het is supergemakkelijk om te spelen! Maar het is ook uniek, wat betekent dat de regels niet vergelijkbaar zijn met die van andere opties. Als een gokker bijvoorbeeld niet weet wat er van hem wordt verwacht, heeft het geen zin om een kaartje te kopen, want zelfs dan is zijn winkans nihil.
 • Iets anders dat Mark Six online gokkers kunnen doen om een geweldige tijd te hebben met het spelen van het spel, is het gebruik van voorspellingstools om getallen te genereren die waarschijnlijk zullen winnen bij de volgende trekking. Meestal observeert deze software patronen, zoals de getallen die altijd in alle winnende combinaties voorkomen, om koude en warme getallen te bedenken. De laatste zijn degenen waarvan de kans om getrokken te worden groot is.
 • Dieper graven in Mark Six is ook een waardevolle tip voor gokkers, zelfs als ze weten hoe ze het moeten spelen. Dit geeft hen inzicht in cruciale zaken, zoals het soort inzendingen dat ze kunnen doen, wat ze moeten doen als ze winnen en hoe vaak ze kunnen inzetten op de loterij.
Tips en trucs om Mark Six te spelen