Beste German Lotto Loterij in 2022

De Duitse Lotto is een van Europa's grootste loterijen, hoewel het een lage prijs heeft. De loterij, ook bekend als de Duitse Lotto 6Aus49, heeft enorme jackpots, tien afzonderlijke prijsniveaus en drie extra bonusspellen, waardoor het een wereldkampioen loterij is. Zes van de 49 is de letterlijke vertaling van de term 6 aus 49. Een SuperNumber wordt getrokken nadat de normale zes nummers overeenkomen wanneer individuen online Duitsland lotto spelen.

Dit nummer komt overeen met een eerder toegewezen serienummer. Er zijn ook maximaal drie bonusspellen, met twee loterij-evenementen op woensdag en drie loterijspellen op zaterdag, waardoor spelers nog meer kansen hebben om te winnen.

Beste German Lotto Loterij in 2022
Waar kaartjes kopen voor de Duitse Lotto?

Waar kaartjes kopen voor de Duitse Lotto?

Spelers kunnen online Duitse lotto-tickets kopen op https://www.lotto.de/. Officiële loterijwinkels zijn ook online beschikbaar om loten te kopen. Een enkele lijn kost € 1,20, terwijl een dubbele jackpot € 2,40 kost. Individuen kunnen controleren welke andere spellen ze willen spelen, omdat ook zij extra kosten. € 1,25 voor Super6, € 2,50 voor Spiel77 en € 5,00 voor GlücksSpirale.

Het serienummer is een essentieel onderdeel van de Duitse loterij. Dit nummer is voorgedrukt op de fysiek gepubliceerde tickets die in Duitsland worden verkocht. Ze hebben invloed op het hoofdspel en de drie bonusspellen.

Waar kaartjes kopen voor de Duitse Lotto?
De geschiedenis van de Duitse Lotto

De geschiedenis van de Duitse Lotto

Het is 1955 en het is een tijd van enorme technologische ontwikkelingen en belangrijke culturele revoluties. Duitse Lotto 6Aus49 werd dit jaar ook geboren toen vier Duitse staten een samenwerking aangingen om dit te runnen beroemd loterijspel.

De eerste trekking van Lotto 6Aus49 was in Hamburg op 10 september 1955, met een trommel van hout en glas. De game betrad het hedendaagse tijdperk op 4 september 1965, toen de trekkingen live werden uitgezonden. De loting werd tot 2013 op televisie uitgezonden en wordt momenteel live gestreamd vanuit de Saarländischer Rundfunk-studio op internet.

In 1974 werd het Deutscher Lotto- und Totoblock (DTLB) operationeel toen meer Duitse staten zich bij Lotto 6Aus49 aansloten. Lotteriefegescllschaften groepeert 16 loterijen. De DTLB staat bekend om zijn liefdadigheidswerk, met donaties van meer dan € 23 miljoen aan lokale doelen.

Vandaag

Sinds de lancering is dit boeiende spel ingebakken in de Duitse samenleving en definieert het zichzelf als een van de beroemdste spellen vanwege de prijsstelling, eenvoudige gameplay en hoge jackpots. De loterij 6Aus49 deelt jaarlijks bijna vijf miljard euro aan prijzen uit. Het is geen verrassing dat deze loterij een vaste favoriet is onder Duitse spelers, met een recordprijs van € 45,3 miljoen gewonnen door drie gelukkige winnaars in 2007. In 2006 won één speler de jackpot van € 42,6 miljoen, de grootste jackpotwinst met één ticket ooit.

Een paar weken later zag Lotto 6Aus49 zijn op een na hoogste jackpot winnen voor een enkel lot online, met een prijs van € 37,7 miljoen gewonnen door een gelukkige speler. Lotto 6Aus49 garandeert doordeweeks een jackpot van één miljoen euro en in het weekend drie miljoen euro.

De geschiedenis van de Duitse Lotto
Is het spelen van de Duitse Lotto legaal?

Is het spelen van de Duitse Lotto legaal?

De Duitse loterij is legaal en spelers kunnen deelnemen zonder angst voor juridische gevolgen. Men moet er echter voor zorgen dat hun land dergelijke kansspelen toelaat. Het nieuwe staatsverdrag inzake kansspelen in 2021 legt de verantwoordelijkheid van de deelstaten vast voor de openbare veiligheid en orde. Bovendien maken de nieuwe normen een einde aan de onzekerheid over Europese regelgeving en vergunningen en de vele beperkingen in Duitse deelstaten.

Online loterijwebsites een zakelijk adres in de Europese Economische Ruimte (EER) en een Duitse vergunning nodig hebben om hun diensten in Duitsland aan te bieden. De loterijverkopers moeten zich aan veel normen houden met betrekking tot regels voor verantwoord gokken en het witwassen van geld.

Is het spelen van de Duitse Lotto legaal?
Hoe Duitse Lotto online te spelen

Hoe Duitse Lotto online te spelen

Individuen kunnen de Duitsland Lotto door zes nummers te kiezen van één tot 49 en één extra nummer van nul tot negen.

Individuen zien een kopie van de loten die ze online hebben gekocht vóór de trekking van de betreffende avond als onderdeel van de See-Your-Ticket-service van de Lottery. De trekkingen vinden elke zaterdag om 19:25 CET in de avond en woensdag om 18:25 CET plaats.

Er zijn negen grote prijsklassen in de Duitse Lotto, waarvan vijf met het Super Number. Het Super-nummer, ook wel bekend als de "Superzahl", is een aanvullend getal dat een voorspellingsbereik van nul tot negen gebruikt om de Duitse Lotto-jackpotbeloning en de derde, vijfde, zevende en negende prijsklassen te bepalen.

Jackpot Rollover

Begin 2009 keurde de Duitse Lotto 6aus49 een regelaanpassing goed die de lengte van een rollover streak beperkte tot dertien trekkingen. In augustus 2020 werd opnieuw een aanpassing doorgevoerd, waarbij de jackpotbeloning doorrolde tot het plafond van 45 miljoen euro.

Zodra de jackpot de limiet bereikt, moet elke volgende trekking met een jackpot worden gewonnen. Als er geen tickets overeenkomen met de volledige zes hoofdcijfers naast de bonus Super Number in die trekking, wordt de prijzenpot verdeeld onder de volgende grootste ontvangers van de prijsdivisie.

Hoe Duitse Lotto online te spelen
Wat zijn de kansen om de Duitse Lotto te winnen?

Wat zijn de kansen om de Duitse Lotto te winnen?

De jackpot heeft een kans van één op 139.838.160 om te winnen. Winsten van deze loterij worden niet belast in Duitsland. Maar inwoners van andere landen moeten controleren of ze belasting moeten betalen over hun winsten. De match-6 tweede prijs is de grootste prijs die spelers kunnen winnen zonder het Super Number.

De adoptie van de Superzahl en de bonusbal in 2013 bracht nog meer aanpassingen met zich mee. Superzahl verhoogde de kans op het winnen van een Lotto 6Aus49-jackpot met 74 procent. Deze stijging was van één op 54 tot één op 6,6. Het meest opwindende van alles is dat wanneer individuen de in totaal zeven nummers matchen, ze een maandelijkse prijs van 10 duizend euro winnen die de komende twintig jaar elke maand wordt uitbetaald.

Wat zijn de kansen om de Duitse Lotto te winnen?
Uitbetalingsopties wanneer spelers Duitse Lotto winnen

Uitbetalingsopties wanneer spelers Duitse Lotto winnen

Het spel Spiel77 komt overeen met alle zeven cijfers van het serienummer en om te winnen moeten de nummers niet alleen overeenkomen, maar ook in dezelfde volgorde staan als de gekozen nummers. Match alle zeven in de juiste volgorde om de rollende jackpot te winnen, die begint bij €177.777 en regelmatig meer dan één of twee miljoen bedraagt met rollovers.

Er zijn nog zes andere prijsklassen met vooraf bepaalde waarden te winnen. De tweede prijs is € 77.777, die wordt gewonnen door de laatste zes nummers in de juiste volgorde te combineren.

Super6 werkt op dezelfde manier als Spiel77, behalve dat er slechts zes nummers worden getrokken. De laatste zes cijfers van de serienummers van de deelnemers hebben betrekking op deze nummers. Men moet opnieuw de juiste nummers matchen, die in dezelfde volgorde moeten staan als de getrokken nummers. Er zijn zes vaste prijzen, te beginnen met een gegarandeerde jackpot van 100 miljoen euro.

Ten slotte vindt de GlücksSpirale-trekking op zaterdag plaats. Om te winnen, moeten spelers zowel de cijfers als het patroon van hun tekening repliceren op basis van hun serienummer. Spelers kunnen alleen 10 euro winnen door het laatste nummer op de GlücksSpirale te matchen. Ook kan men 100.000 euro winnen als ze correct overeenkomen met de laatste zes cijfers.

Uitbetalingsopties wanneer spelers Duitse Lotto winnen
Tips en trucs om Duitse Lotto te spelen

Tips en trucs om Duitse Lotto te spelen

Spelen in elke Lotto 6Aus49-trekking is een van de beste methoden om de kans op het winnen van de jackpot te vergroten. Men zou dezelfde nummers kunnen gebruiken in volgende trekkingen. Spelers kunnen deze optie ook gebruiken om het aantal toekomstige trekkingen waaraan ze willen deelnemen te verhogen.

Koop meerdere Lotto 6Aus49 loterij tickets met verschillende nummercombinaties om de kans op het winnen van de jackpot te vergroten. Het kopen van meerdere loten voor hetzelfde evenement kan kostbaar zijn. Een goedkopere optie is om lid te worden van of een loterijsyndicaat te starten.

Een online lotto-syndicaat stelt spelers in staat om de kosten van het kopen van veel online loten te delen met een groep mensen, zoals collega's, familieleden of vrienden. Het nadeel is dat als het syndicaat de jackpot wint, individuen de opbrengst moeten delen.

Wanneer men de Quick Pick-methode gebruikt, krijgen ze nummers waar andere spelers misschien niet aan denken. De generator voor willekeurige getallen kan ze ook voorzien van nummers die de Lotto 6Aus49-jackpot kunnen winnen. Individuen kunnen ook hun geluksnummers kiezen op basis van of ze 'heet' of 'koud' zijn. Deze cijfers zijn gebaseerd op regelmatig getrokken en minder vaak getrokken nummers en achterstallige nummers. Vasthouden aan deze cijfers is een andere uitstekende tactiek.

Tips en trucs om Duitse Lotto te spelen