Beste Ekstra Pensja Loterij in 2024

Een van Polen's meest gespeelde loterijspellen heet Ekstra Pensja, die Totalizator Sportowy beheert. Ekstra is een van de beste online loterijen in Polen en heeft dagelijks om 2100 uur lokale tijd trekkingen. In 2021 op 13 maart speelde een gelukkige speler uit Golina in Konin een snelkiesticket in de winkel op Kolejowa 42. Hij was een van de vele mensen die de nummers 2, 15, 19, 26 en 35 speelde en nog een nummer 4 en won in totaal 20 jaar elke maand PLN 5.000 ($ 1029).

Op 16 januari 2021 werden de nummers voor de maandelijkse prijs van PLN 5.000 ($ 1029) - 1, 5, 7, 24, 32 en het bonusnummer 2 - correct geselecteerd door een onbekende winnaar. Deze winnaar is afkomstig uit Chrzanów en net als alle andere winnaars wordt hun identiteit beschermd.

Beste Ekstra Pensja Loterij in 2024
Hoe een Ekstra Pensja Loterij Ticket online te kopen
Hoe een Ekstra Pensja Loterij Ticket online te kopen

Hoe een Ekstra Pensja Loterij Ticket online te kopen

Ekstra Pensja-tekeningen zijn alleen toegankelijk voor lokale spelers. Ze kunnen er echter voor kiezen om deel te nemen door in een winkel in de buurt te kopen of door online loterijticket via de Gry Lotto PL website of app. De prijs van een Ekstra Pensja-ticket is PLN 5 ($ 1) per entree en PLN 1 ($ 0,21) om bonusspel toe te voegen voor Ekstra Premia.

Spelen met de 10x vermenigvuldiger kost 50 PLN ($ 10). Door de optie Advance Draws te selecteren tijdens hun aankoop, kunnen spelers deelnemen aan maximaal 8 opeenvolgende trekkingen.

In tegenstelling tot sommigen andere lottospellen, betaalt Ekstra Pensja maandelijkse winsten over de volgende 20 jaar. Spelers Kies vijf nummers uit de beschikbare 35 en één uit de beschikbare 4. Deelnemers kunnen ervoor kiezen om hun inzet op de nummers te plaatsen of een willekeurige trekking te gebruiken. Zelfs in de volgende acht trekkingen kunnen individuen dezelfde nummers spelen. Spelers doorstrepen 5 van de 35 en alle vier de cijfers op de blanco.

Hoe een Ekstra Pensja Loterij Ticket online te kopen
Korte geschiedenis van Ekstra Pensja

Korte geschiedenis van Ekstra Pensja

Op 19 oktober 2014 maakte Ekstra Pensja voor het eerst haar opwachting tijdens de lottostudio, ondanks dat de verkoop al drie dagen gaande was. Deze loterij is de eerste van deze "vreemde" spellen uitgebracht in Polen Meteen is winnen insolvent en ontvangt de speler betaling. Dit salaris is gelijk aan het standaard salaris in status. Het wordt in aanmerking genomen bij leningaanvragen en zelfs doorgegeven via de familie.

De manier waarop het spel wordt gespeeld is niet veel veranderd sinds het voor het eerst werd ontwikkeld. Voor 11 september 2015 waren er alleen trekkingen op woensdag en zondag. Op die dag kwamen er vrijdagtrekkingen bij.

De multiplier-optie werd in 2016 geïntroduceerd, waardoor de hoofdprijs 20 jaar lang opliep tot maar liefst 50.000 PLN ($ 10297) per maand. Een jaar later werd het spel uitgebreid met dagelijks tekenen in plaats van slechts twee keer per week. Het bonusspel van Ekstra Premia was de meest recente wijziging in 2019.

Is Ekstra Pensja legaal?

Ekstra Pensja is legaal in Polen. Met name de meeste online gokopties zijn verboden of beperkt tot staatsmonopolies. De enige uitsluitingen zijn online gokken en het houden van promotionele loterijen, waarvoor een eerdere vergunning nodig is.

Korte geschiedenis van Ekstra Pensja
Hoe Ekstra Pensja Loterij online te spelen

Hoe Ekstra Pensja Loterij online te spelen

Gokkers kiezen vijf nummers tussen 1 en 35 en een extra nummer tussen 1 en 4. Het is ook mogelijk om elk van de vier opties aan te pakken. Voor PLN 1 kunnen deelnemers ervoor kiezen om het Ekstra Premia-bonusspel toe te voegen. De trekking voor het extra spel, ook wel Extra Bonus genoemd, vindt plaats direct na de trekking voor de Ekstra Pensja.

Spelers moeten een normale inzet van 1 PLN doen om deel te nemen. Hun nummers worden dan opgenomen in beide trekkingen. Geïnteresseerde personen dienen Ekstra Pensja Loterij-loten online te kopen, ze veilig te bewaren en terug te keren om de meest recente Ekstra Pensja-loterijresultaten te bekijken. Om voor een prijs in aanmerking te komen, moeten minimaal twee reguliere nummers overeenkomen.

De keren dat elk nummer is getrokken tijdens de afgelopen 20 trekkingen wordt weergegeven via Hit-And-Miss-statistieken. Deze tabel wordt bijgewerkt telkens wanneer een nummer wordt getrokken. Het aantal trekkingen sinds de laatste trekking van een bepaald nummer wordt in elke rij aangegeven. De gemiddelde tijd tussen trekkingen van een nummer kan worden berekend om te bepalen of het te laat of te betalen is.

Hoe Ekstra Pensja Loterij online te spelen
Wat zijn de kansen om Ekstra Pensja te winnen?

Wat zijn de kansen om Ekstra Pensja te winnen?

De Ekstra Pensja jackpot heeft een winkans van één op 1.298.528. De kans om de nummers 5 en 1 te matchen, die gedurende 20 jaar naar schatting 5.000 PLN per maand betaalt, is 1 op 1.298.522. Spelers ontvangen PLN 25.000 voor het matchen van vijf nummers, met een kans van 1:432.843 om dit te doen.

De beloningen voor het matchen van 4 + 1 en 4 zijn respectievelijk PLN 1.000 en PLN 200. De kans om die nummers te matchen is echter respectievelijk 1 op 8.657 en 1 op 2.886. Spelers die overeenkomen met 3 + 1 en 3 ontvangen respectievelijk PLN 80 en PLN 25. De kansen zijn respectievelijk 1 op 299 en 1 op 100. Matching 2 + 1 en 2 kan deelnemers PLN 10 en PLN 5 opleveren. De kans is 1 op 32 en 1 op 11.

Een 10x multiplier-optie is beschikbaar voor aankoop in zowel de reguliere als bonusspellen. Alle prijzen onder de 2.280 PLN kunnen worden opgehaald bij de Lotto-dealers in de buurt. Kleine prijzen worden ook onmiddellijk bijgeschreven op de accounts van online spelers. Belastingen van in totaal 10% worden in mindering gebracht op beloningen van meer dan PLN 2.280.

Wat zijn de kansen om Ekstra Pensja te winnen?
Uitbetalingsopties voor Ekstra Pensja-winnaars

Uitbetalingsopties voor Ekstra Pensja-winnaars

Elke speler die x 10 inzet, heeft de kans om een 20-jarig inkomen van 50.000 zloty te verdienen. Dat is tien keer meer winnen dan bij een normale weddenschap. De prijs van de coupon voor een dergelijk spel zal echter proportioneel hoger zijn; het is PLN 50. Natuurlijk kan het tarief ook lager zijn, bijvoorbeeld x 5 (de couponkosten bedragen PLN 25).

Tot 50.000 zloty kan elke maand worden ingezet voor een maximum van 20 jaar. Op de blanco staat het gekozen salarisbedrag. Het is van essentieel belang dat u de voucher bij Ekstra Pensja-weddenschappen bewaart. Behalve dat het essentieel is voor het verifiëren van de resultaten van de Ekstra Pensja-trekking, dient het ook als basis voor het uitbetalen van winsten.

Uitbetalingsopties voor Ekstra Pensja-winnaars
Tips en trucs om Ekstra Pensja te spelen

Tips en trucs om Ekstra Pensja te spelen

Elke Poolse speler stelt zich voor dat hij ooit de lotto wint. De kansen om een loterij jackpot te winnen zijn klein, maar er zijn enkele jackpotwinnaars geweest. De kans op het winnen van de Ekstra Pensja wordt voornamelijk bepaald door het toeval, maar er zijn enkele strategieën individuen zouden moeten proberen.

Nadat ze hebben geleerd hoe ze een lot voor Ekstra Pensja Loterij kunnen kopen, kunnen deelnemers meer loten krijgen als ze hun winkansen willen vergroten. Het nadeel is dat je misschien veel geld moet uitgeven om een prijs te winnen. Vanwege de aanzienlijke kosten die individuen maken bij het kopen van hun tickets, wordt de waarde van hun winst mogelijk niet volledig terugbetaald.

Andere nuttige strategieën

De meest typische strategie is om een enkele lijn te kopen en deze voor elke trekking religieus te houden. De angst om iets te missen als hun nummers verschijnen in een trekking waarvoor ze geen tickets hebben gekocht, motiveert spelers. Daarom moeten spelers ophouden zo te denken en proberen meer kaartjes te kopen voor Ekstra Pensja-tekeningen die minder vaak voorkomen. Men kan beter winnen als ze voor grotere inzetten spelen.

Bovendien, aangezien de getallen boven de vaak gekozen 31 net zo vaak voorkomen, moeten spelers meer aandacht besteden aan die cijfers. Deelnemers vergroten niet noodzakelijkerwijs hun kansen om de loterij te winnen, maar aangezien de meeste mensen hun pool beperken, zullen de uitbetalingen van Ekstra Pensja doorgaans aanzienlijk zijn.

Tips en trucs om Ekstra Pensja te spelen