Nieuws

February 13, 2024

Inwoner van Mount Gilead wint $ 229.471 Jackpot in Cash 5 loterijspel

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Thiphavone Soulasinh, een inwoner van Mount Gilead, won onlangs een jackpot van $229.471 door het $1 Cash 5 loterijspel te spelen. Ze kocht haar winnende kaartje bij Troy Community Mart 2 aan Albemarle Road in Troy. De kans dat alle vijf de getallen in Cash 5 overeenkomen, is 1 op 962.598.

Inwoner van Mount Gilead wint $ 229.471 Jackpot in Cash 5 loterijspel

Soulasinh bezocht maandag het hoofdkwartier van de loterij om haar prijs op te halen. Na aftrek van de vereiste staats- en federale belastinginhoudingen ontving ze een totaal van $ 164.072.

Cash 5 is een van de zes loterijspellen die beschikbaar zijn in North Carolina. Spelers kunnen ervoor kiezen om hun loten te kopen in winkels of via Online Play via de website van de loterij of de officiële mobiele app van NC Lottery. De huidige jackpot voor Cash 5 is $212.000.

Naast het bieden van mogelijkheden voor spelers om veel te winnen, draagt ​​de loterij van North Carolina ook bij aan de gemeenschap. Montgomery County, waar Soulasinh woont, heeft subsidies van in totaal 2,6 miljoen dollar uit de loterijfondsen ontvangen ter ondersteuning van schoolbouwprojecten. Voor meer informatie over hoe de loterij Montgomery County en andere gebieden ten goede komt, bezoekt u de officiële loterijwebsite op www.nclottery.com en navigeer naar het gedeelte 'Impact'.

Als je geluk hebt, waarom probeer je dan niet Cash 5 en kijk of jij de volgende jackpotwinnaar kunt zijn?

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

Onthulling van de toekomst: de mondiale loterijmarkt stijgt naar 430,4 miljard dollar in 2031
2024-05-15

Onthulling van de toekomst: de mondiale loterijmarkt stijgt naar 430,4 miljard dollar in 2031

Nieuws