Nieuws

July 26, 2022

Azië's grootste loterijen om vandaag te spelen

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Loterijen behoren tot de meest wijdverbreide spellen om over de hele wereld te spelen. Azië is wereldwijd beroemd vanwege loterijspellen en heeft enkele van 's werelds meest exotische gokresorts. Spelers kunnen deelnemen aan enkele van Azië's meest populaire loterijen, zowel offline als online.

Azië's grootste loterijen om vandaag te spelen

Lotto 6 in Japan

Lotto 6 in Japan is een van de grootste loterijen van Azië, met een aantal zeer royale jackpots. De trekkingen vinden plaats op maandag en dinsdag om 6.45 uur 's avonds lokale tijd. Lotto 6 biedt een goede kans om groot te winnen met een gegarandeerde minimum jackpot van 200 miljoen Japanse Yens, ongeveer $1,8 miljoen.

Helaas is de prijslimiet voor Lotto 6 600 miljoen Japanse yen, of ongeveer $ 5,5 miljoen. Deelnemers kunnen slechts één enkele betaling gebruiken om een loterijbeloning op Lotto 6 te claimen. Hoewel loterijbeloningen niet worden belast in Japan, kunnen spelers belastingplichtig zijn in hun eigen land.

Hoe Lotto te spelen 6

Spelers moeten zes verschillende nummers kiezen uit een pool van 1-43. Er wordt automatisch een extra cijfer getrokken. Spelers winnen de jackpot door al hun zes lotnummers te matchen met de winnende nummers die bij de trekking zijn onthuld. Deelnemers kunnen ook prijzen winnen door zes, vijf en vijf te matchen, plus de Bonus Ball, vier en drie nummers. De kans van 1 op 6.096.454 om de jackpot te winnen wordt als redelijk beschouwd.

Lotto 7 in Japan

Spelers moeten zeven nummers kiezen uit een pot van 1-37. Er zijn verschillende technieken om lotnummers te selecteren bij het online spelen. In de meeste gevallen kunnen spelers hun loten met de hand kiezen. Spelers kunnen ook de Quick-Pick-keuze gebruiken om een willekeurige nummerkeuze te genereren.

Unieke Lotto 7-functies

Daarnaast worden er twee ballen geselecteerd om de secundaire prijswinnaars te identificeren. Bij de Japan Lotto 7-loterij zijn er in totaal zes beloningsdivisies. Om de jackpot in Lotto 7 te winnen, moeten deelnemers al hun zeven nummers matchen met de getrokken nummers. Door zes combinaties met of zonder de Bonus Ball te matchen, kunnen ook prijzen worden gewonnen.

Ook kan het matchen van vijf of vier nummers enkele beloningen opleveren. Bovendien kunnen spelers drie cijfers plus een bonusbal behalen om beloningen te ontvangen. Lotto 7 heeft een startprijs van 600 miljoen yen en een jackpotplafond van 1 miljard yen, ongeveer $9 miljoen. De kans op het winnen van een van de beloningen in deze loterij is 1 op 42.

Mark Six in Hong Kong

De Mark Six-loterij in Hong Kong is ook een van de populairste online jackpotspellen in Azië. Er is geen overdracht of jackpotlimiet en de laagste jackpot staat op HK$ 8 miljoen. Mark Six spelen is vrij eenvoudig. Deelnemers hoeven slechts zes nummers te kiezen uit een pot van 1-49. De lotnummers van de speler moeten overeenkomen met de getrokken winnende nummers om de prijs te winnen.

Wat zijn de kansen om te winnen met Mark Six?

Mark Six-spelers hebben een kans van 1 op 13.983.816 om te winnen. Als spelers de jackpot niet winnen, hebben ze nog zes kansen om prijzen te winnen bij het spelen van Mark Six. Wanneer spelers 5, 4 en 3 matchen met of zonder een Extra Ball, maken ze kans om bepaalde prijzen te winnen. De trekking vindt plaats op dinsdag, donderdag en zondag om 21.30 uur lokale tijd. De kans om een van de prijzen te winnen is 1 op 54. Hong Kong heft, net als Japan, geen belasting op loterijwinsten.

Ultra Lotto 6/58 in Filipijnen

De jackpot op deze loterij begint bij 49.500.000 Filipijnse peso's, wat ongeveer $ 923.000 is. Spelers hebben de mogelijkheid om aanzienlijke prijzen te winnen. De grootste Ultra Lotto 6/58 jackpot ooit gewonnen was in 2018. Dit was 1,18 miljard Filippijnse peso's, ongeveer $ 22 miljoen. Het is tot nu toe de grootste jackpotwinst in de Filipijnen.

Hoe speel je Ultra Lotto 6/58

Gokkers kunnen Ultra Lotto spelen en veel winnen door zes nummers te selecteren uit een pot van 1-58. Om te winnen, moeten spelers al hun zes ticketnummers matchen met de nummers die in de trekking zijn gespecificeerd. Gelukkig kunnen spelers winnen door 5, 4 of 3 cijfers bovenop de jackpot te matchen. De trekking vindt elke dinsdag, vrijdag en zondag plaats om 21:00 uur lokale tijd in Manilla.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

De megatrekking: onthulling van de magie achter de kolossale oplage van de "Dear" Lottery
2024-03-24

De megatrekking: onthulling van de magie achter de kolossale oplage van de "Dear" Lottery

Nieuws